Rowenta X-Plorer S75 S+ RR8587WH este un robot de aspirare prevazut cu senzori avansati si functii moderne cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor in locuinta. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in continuarea acestui material.

Robotul de aspirare Rowenta X-Plorer S75 S+ RR8587WH este un model care aspira si spala eficient podelele. Functia de spalare este destinata spalarii podelelor dure, in timp ce functia de aspirare poate fi folosita chiar si pentru curatarea covoarelor.

Robotul este echipat cu functii ingenioase printre care, una dintre cele mai apreciate fiind cea de golire automata. Astfel, la nivelul statiei de andocare se afla un rezervor mare care aspira murdaria din recipientul de murdaria al aparatului, astfel ca golirea manuala a acestuia nu mai este necesara.

Totodata, datorita navigatiei laser foarte precisa, aparatul reuseste sa scaneze intreaga locuinta si sa evite obstacolele. De asemenea, optimizeaza eficient traseele de aspirare pentru a acoperi intreaga suprafata a casei.

Folosind aplicatia mobila, gratie functiei Wi-fi, puteti personaliza procesul de curatare. Astfel, stabiliti zonele fara acces, memorati hartile permanente, curatati mai mlte etaje, ajustati volumul de apa sau puterea de aspirare si chiar puteti verifica starea consumabilelor. Totul devine mai simplu cand aveti la dispozitie cele mai ingenioase tehnologii.

Autonomia de 120 de  minute face ca aparatul sa poata acoperi fara probleme suprafata intregii locuinte. Peria laterala permite curatarea optima a colturilor si de-a lungul mobilei si peretilor, in timp ce peria rotativa capteaza eficient murdaria de pe traseul de aspirare. Mai mult decat atat, robotul poate trece peste praguri si obstacole cu inaltimi de pana la 1.8 cm.

Rowenta X-Plorer S75 S+ RR8587WH review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Rowenta X-Plorer S75 S+ RR8587WH  este un robot de aspirare bine gandit, ce reuseste sa aspire eficient orice fel de suprafete si se orienteaza bine in spatiu. De asemenea, aplicatia mobila este usor de folosit, iar faptul ca recipientul se curata automat ofera aparatului o autonomie mare. Este o solutie excelenta pentru locuintei cu suprafete de pana la 120 de mp, iar raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Rowenta X-Plorer S75 S+ RR8587WH

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie de spalare
  • Auto-curatare
  • Senzori avansati
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.