0
(0)

Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH este un aspirator robot dotat cu functii moderne ce reuseste sa asigure o curatenie optimizata a casei. Poate fi folosit atat pe post de aspirator, cat si pe post de mop, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH asigura un mod  de aspirare eficient atat pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor. Totodata, include functia mop care este eficienta pentru curatarea exclusiva a podelelor dure. Datorita design-ului subtire si a inaltimii de doar 8 cm, poate patrunde si in zone mai greu accesibile, cum ar fi sub mobilier.

Acesta are la baza navigatie pe baza de laser reusind sa cartografieze foarte bine intreaga locuinta, realizand harta casei. Astfel, isi va optimiza traseele de aspirare si va identifica foarte usor eventualele obstacole care apar in cale.

Datorita functiei Wi-fi, puteti monitoriza si controla aparatul direct de pe telefonul mobil. In acest fel, veti putea realiza toate setarile de care aveti nevoie, puteti verifica unde se afla robotul, dar si starea consumabilelor. Gratie inteligentei artificiale – Smart Exploration Al, aparautl invata rutinele de curatare si ofera recomandari pentru sesiunea si programarea acestora.

Mai mult decat atat, robotul este prevazut cu doua perii laterale care vor aduna foarte bine murdaria din colturile si zonele mai dificile si cu o perie centrala pentru praf si murdarie de dimensiuni mari. In plus, sistemul Auq Power este responsabil pentru curatarea optima a podelelor dure.

Acesta ofera o autonomie buna, de 120 de minute, suficient de mare incat sa poata acoperi chiar si o suprafata de pana la 120 de metri patrati. In acelasi timp, ofera un mod de funcitonare silentios, inregistrand in acest sens, cel mult 60 dB.

Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH review

Verifica oferta de actuala!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH este un dispozitiv foarte eficient cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor in locuinta. Aspira bine diverse tipuri de suprafete, se orienteaza bine in spatiu, iar aplicatia mobila este usor de folosit. In ceea ce priveste functia de spalare, ca in cazul tuturor modelelor, va fi activata doar pe suprafata podelelor dure. In principiu, raportul calitate/pret al acestui produs este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie Wi-fi si control de pe telefon
  • Functie de spalare
  • Tehnologia Smart Exploration
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *