Rowenta X-Plorer S75 Animal & Allergy RR8567WH este un robot de aspirare extrem de practic si de eficient cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor in locuinta. Dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Rowenta X-Plorer S75 Animal & Allergy RR8567WH asigura o buna aspirare tuturor tipurilor de suprafete de la podele dure pana la covoare sau mochete. Include si functia de spalare, ceea ce inseamna ca puteti spala podele dure precum parchet, gresie, marmura si asa mai departe.

Totodata, acesta ofera o buna precizie datorita tehnologiei de ultima generatie – cea laser care ofera o precizie foarte buna. Robotul va crea harta casei pe care va permite sa o si personalizati prin intermediul aplicatiei mobile. Tot cu ajutorul acesteia, puteti monitoriza activitatea aparatului, puteti realiza toate setarile dorite si chiar verifica starea consumabilelor.

Curatarea podelelor va fi realizata in functie de tipul lor, ajustand automat volumul de apa. Aparatul include motor BLDC ce asigura o buna aspirare si mop Sistem Smart Aqua Power pentru o curatare eficienta.

Robotul poate escalada fara probleme diferite tipuri de obstacole cu inaltime maxima de 1.8 cm. Totodata, acesta ofera o autonomie generoasa de 120 de minute, ceea ce ii permite sa aspire chiar si o suprafata mai generoasa. Dupa fiecare sesiune de aspirare, se retrage automat la statia de andocare.

Dimensiunile robotului sunt de 34 cm diametru si 9.5 cm inaltime.

Rowenta X-Plorer S75 Animal & Allergy RR8567WH review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Rowenta X-Plorer S75 Animal & Allergy RR8567WH este un robot de aspirare bine optimizat ce ofera o aspirare si spalare eficienta. Reuseste sa escaladeze si covoare mai inalte, cu fir lung, isi regleaza singur intensitatea de aspirare, iar senzorul de detectare a obiectelor isi face treaba excelent. Poate fi controlat foarte usor, chiar si de la distanta, direct de pe telefonul mobil ceea ce va va simplifica si mai mult munca. Gratie periilor laterale capteaza eficient murdaria si din zona mai dificile precum colturi sau de-a lungul mobilei ori peretilor. Astfel, este un aparat care va poate fi de mare folos in locuinta, raportul calitate/pret fiind unul bun.

Pareri pe scurt: Rowenta X-Plorer S75 Animal & Allergy RR8567WH

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Senzori inteligenti
  • Functie mop
  • Autonomie buna
  • Wi-fi si aplicatie mobila

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *