Rowenta RR7375WH X-plorer Serie 50 este un aspirator robot ce poate eficientiza procesul de curatenie, timp in care va simplifica munca. Este o solutie potrivita in orice locuinta, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aspiratorul robot Rowenta RR7375WH X-plorer Serie 50 ce include tehnologia Aqua Force are capacitatea de a aspira si de a spala podeaua simultan. Include un mop special pentru murdaria persistenta si perie PET, care paote elimina eficient chiar si blana animalelor de companie de pe podea. Include trei moduri de aspirare: Eco, Standard si Boost.

Rowenta RR7375WH X-plorer Serie 50 review

Acesta are la baza filtru HEPA care capteaza in proportie de 99.9% praful, fiind o solutie eficienta si pentru persoanele care se confrunta cu diferite tipuri de alergii. De asemenea, dispune si de functia Wi-fi care va permite sa controlati aparatul prin intermediul telefonului mobil. Astfel, folosind aplicatia mobila puteti urmari activitatea aparatului, veti putea realiza setarile dorite si chiar verifica starea consumabilelor. Mai mult decat atat, sistemul de navigatie Smart Exploration 4.0 impreuna cu giroscopul, senzorii cu infrarosu si camerele laterale, vor optimiza traseele de aspirare pentru a acoperi intreaga suprafata a locuintei.

Autonomia de 120 de minute va permite sa acoperiti suprafata intregii locuinte. Totodata, periile laterale fac posibila curatarea eficienta a zonelor greu accesibile – de-a lungul peretilor, mobilei si in colturi.

Diametrul aparatului este de 8 cm inaltime si 32.5 cm diametru avand o greutate de  3.9 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Rowenta RR7375WH X-plorer Serie 50 este un model 2 in 1 care se descurca eficient asigurand o buna curatarea locuintei. Functia de aspirare poate fi utilizata atat pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor, in timp ce functia de spalare permite curatarea optima a podelelor dure. Este usor de controlat inclusiv de pe telefon si face o treaba buna. In plus, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Rowenta RR7375WH X-plorer Serie 50

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie de spalare
  • 3 moduri de curatare
  • Filtru HEPA
  • Control de pe telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *