0
(0)

Rowenta RR7865WH X-Plorer S120 AI Animal&Allergy Aqua este un model 2 in 1 care reuseste sa aspire, dar si sa spele podelele asigurand o curatenie mai eficienta in locuinta. Daca este solutia ideala si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de aspirare Rowenta RR7865WH X-Plorer S120 AI Animal&Allergy Aqua va ajuta sa curatati mai usor podele dure sau chiar covoare si mochete. Include trei tipuri de mop astfel ca aspira si sterge murdaria, dar si parul de la animalele de companie mai usor si mai eficient. Ofera o autonomie generoasa de 120 de minute cu o singura incarcare, ceea ce ii permite sa acopere suprafata unei locuintei spatioase. In acelasi timp, incarcarea completa a bateriei dureaza trei ore.

Aparatul este dotat cu un recipient unde este colectat praful ce ofera o capacitate de 700 ml, suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti activitatea pentru a il goli. De asemenea, puteti programa foarate usor curatarea in orice moment folsoind aplicatia mobila, caci robotul include si functia Wi-fi.

Rowenta RR7865WH X-Plorer S120 AI Animal&Allergy Aqua este prevazut cu senzori inteligenti care au capacitatea de a detecta obstacolele pentru a nu interactiona cu ele, dar si zone periculoase cum ar fi scarile. Mai mult decat atat, prin intermediul aplicatiei mobile puteti verifica traseele de aspirare, puteti urmari activitatea aparatului in timp real, puteti interveni atunci cand considerati necesar si, mai ales, puteti verifica starea consumabilelor pentru a sti cand este momentul oportun de a le inlocui.

Rowenta RR7865WH X-Plorer S120 AI Animal&Allergy Aqua pareri

Verifica oferta actuala!

Aparatul include o perie speciala pentru curatarea parului de animale ce asigura performantele excelente la aspirare. Gratie combinatiei cu un filtru HEPA pe care il puteti detasa si spala, robotul va retine mai bine particulele poluante din aer, eliberand un aer mai curat. Astfel, devine o solutie excelenta si pentru cei care se confrunta cu diferite probleme respiratorii.

Robotul este prevazut cu doua perii laterale care elimina praful din colturi si locuri dificil de ajuns, perie centrala care capteaza bucatile mari de praf si mudarie. Motorul incorporat ofera o aspirare fiabila, iar Aqua Power System curata suprafetele finisandu-le foarte bine.

Mai mult decat atat, este bine de stiut ca aparatul vine la pachet cu urmatoarele: bateria Li-Ion, statia de incarcare, adaptorul de alimentare, laveta mop standard, laveta mop grunjoasa, laveta mop paroasa, suport pentru mop, recipient de praf, dar si instructiuni de curatare si manual de utilizare.

Prezinta un diametru de 34 cm si o inaltime de 9.7 cm.

Rowenta RR7865WH X-Plorer S120 AI Animal&Allergy Aqua recenzii

Concluzii si Pareri

Robotul Rowenta RR7865WH X-Plorer S120 AI Animal&Allergy Aqua poate fi o solutie eficienta cu ajutorul careia veti mentine curatenia mai usor in locuinta. Aspira eficient locuinta si curata fara probleme podelele dure, iar orientarea in spatiu este una destul de buna. Aplicatia mobila are o interfata prietenoasa, iar setarile sunt usor de realizat. In ansamblu, consider ca este un produs reusit al carui raport calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Rowenta RR7865WH X-Plorer S120 AI Animal&Allergy Aqua

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie de spalare
  • Sistem de navigatie inteligent
  • Functie Wi-fi si control de pe telefon
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *