0
(0)

Rowenta RR7675WH X-Plorer Serie 75 Animal este un robot de aspirare 2 in 1 care va poate ajuta sa mentineti curatenia mai usor. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a va putea forma o parere obiectiva despre produs.

Robotul de aspirare Rowenta RR7675WH X-Plorer Serie 75 Animal este eficient atat pentru aspirarea podelelor dure, cat si a covoarelor. Pe de alta parte, functia mop poate fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure. Gratie periei speciale Animal Turbo, aceasta poate indeparta mai usor parul provenit de la animalele de companie.

Totodata, o autonomie de pana la 150 de minute, ceea ce inseamna ca poate acoperi o suprafata generoasa cu o singura incarcare. Robotul este prevazut cu tehnologia laser care asigura o navigare precisa, incluzand senzori inteligenti care vor preveni impactul cu postarile si caderea de la distanta.

Recipientul de murdarie prezinta o capacitate de 400 de ml, suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa il goliti pana nu termina treaba.

Folosind aplicatia mobila, va fi mai usor de controlat dispozitivul. Astfel, gratie tehnologiei Wi-fi, puteti urmari direct de pe telefon activitatea aparatului, puteti realiza setarile dorite si planifica aproape instant curatenia. In plus, aici veti putea verifica si starea consumabilelor pentru a sti cand trebuie inlocuite.

Rowenta RR7675WH X-Plorer Serie 75 Animal prezinta o putere de aspirare de pana la 2700 Pa si ofera patru moduri de curatare. Astfel, puteti opta intre modul Eco, Standard, High sau Boost, in functie de necesitate. In acelasi timp, sistemul Aqua Force reuseste sa curete podeaua indepartand mai bine murdaria.

Aspiratorul prezinta un diametru de 34 de cm si o inaltime de 9.7 cm. Vine la pachet cu o laveta pentru mop, o laveta pentru murdaria rezistenta, rezervor de apa si rezervor de praf.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Rowenta RR7675WH X-Plorer Serie 75 Animal este o optiune eficienta de robot 2 in 1 care aspira si spala podeaua, usor de controlat chiar si prin intermediul aplicatiei mobile. Puterea de aspirare pe care o ofera este una buna, iar faptul ca ofera mai multe moduri de curatare reprezinta un avantaj intrucat puteti adapta in functie de nevoi, oferind flexibilitatea de care aveti nevoie. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Rowenta RR7675WH X-Plorer Serie 75 Animal

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aspirare si spalare
  • Functie Wi-fi
  • 4 moduri de curatare
  • Navigare laser

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *