Pentru cei ce sunt in cautarea unui robot de aspirare bun si ieftin care sa includa atat functia de aspirare, cat si cea de spalare, Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH ar putea fi o varianta de luat in calcul. Dar in mod cert, pentru inceput este important sa descoperiti mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH – un aspirator robot 2 in 1 ieftin si eficient?

Asa cum spuneam putin mai devreme, Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH include atat functia de aspirare, cat si cea de spalare, devenind astfel un robot 2 in 1. Poate aspira eficient atat podele dure, cat si covoare sau mochete. Insa, functia de spalare este destinata exclusiv podelelor dure – gresie, parchet, marmura si asa mai departe. Cu alte cuvinte, este un dispozitiv care ar putea pastra eficient curatenia in locuinta.

In acelasi timp, include o perie motorizata si o perie lateral ce capteaza praful si murdaria inclusiv din zona precum colturi, de-a lungul mobilei si peretilor si asa mai departe.

 Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH review

Aparatul include trei functii de curatare si anume: Random Zigzagging atunci cand aveti de aspirat arii mai complexe, Ramdom Room ce implica o miscare in zig zag pentru perioade scurte de timp si Edge ce ofera o curatare mai buna in imediata apropiere a peretilor si marginilor plintelor. Acesta are la baza sistem de navigatie coordonat de senzori, laser si bara de protectie care este ideala pentru a proteja mobila si peretii. Totoodata, senzorii anti-cadere previn caderea aparatului in gol, cu atat mai mult, daca aparatul se afla la etaj.

Puteti programa aparatul foarte usor pentru a face curatenie in fiecare zi sau intr-o anumita zi a saptamanii. Acest lucru se datoreaza functiei timer pe care o integreaza. Poate functiona fara probleme chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu, singura conditie fiind aceia de a lasa toate usile deschide, unde vreti ca aspiratorul sa patrunda si, desigur, eliminarea eventualelor obstacole care i-ar putea sta  in cale.

Robotul a fost dotat cu baterie Li-tiu ce poate oferi o autonomie de pana la 150 de minute. Astfel, este capabil sa acopere suprafete generoase cu o singura incarcare. In momentul in care isi termina treaba, acesta se va retrage automat la statia de andocare. Durata de incarcare completa a bateriei este de sase ore.

Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH vine la pachet cu toate cele necesare pentru a il putea pune la treaba imediat, iar aici ne referim la recipient de murdarie, recipient pentru apa, doua mopuri si suport pentru mop. Recipientul de murdarie prezinta o capacitate de 250 ml, insa de ajuns incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti activitatea aparatului pentru a il goli. Veti putea face acest lucru la final, dupa ca aparatul si-a terminat treaba.

Modelul in discutie prezinta o inaltime de 8 cm si un diametru de 32.5 cm, putand patrunde si sub mobila, acolo unde spatiul ii permite.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot  Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH este un dispozitiv 2 in 1 care poate usura viata si celor care nu dispun de un buget prea mare pentru o investitie costisitoare. In principiu, isi face treaba bine, in sensul ca aspira murdaria, ofera o putere de aspirare destul de mare incat sa lase locurile pe unde a trecut curate. Totodata, si functia de mop este practica, ideala pentru un nivel de murdarie mic-mediu, mentinand usor podelele curate. Nici modul de utilizare nu ar trebui sa va creeze probleme, caci as putea spune ca este un aparat ce implica un mod de functionare intuitiv, iar daca ceva nu va este clar puteti gasi fara probleme raspunsuri in  manualul cu instructiuni. In principiu, as aprecia raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie de spalare
  • 3 senzori de cadere
  • Autonomie buna
  • Programabil

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *