0
(0)

Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH este un robot de aspirare care reuseste sa isi faca treaba foarte bine, fiind un real ajutor in orice locuinta in vederea mentinerii curateniei mai usor. Ofera o flexibilitate foarte buna, fiind, totodata, foarte usor de folosit.

Robotul Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH isi face treaba foarte bine pe toate tipurile de podele dure sau chiar pe mochete ori covoare. Imi place ca aspira foarte bine chiar si firele de par lasate de animalele de companie, cele mai fine particule de praf si asa mai departe. In cea mai mare parte, reuseste sa inlocuiasca cu succes aspiratorul clasic, fara sa mai fie nevoie de interventia voastra. Murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 300 de ml si chiar daca nu este foarte mare, este suficient incat sa acopere un apartamant spatios fara sa fie nevoie de golirea sa. Puteti face acest lucru fara probleme dupa fiecare sedinta de aspirare.

Autonomia este una rezonabila, ajungand la 60 de minute. Am intalnit si roboti cu autonomii duble, insa si aceasta este suficienta pentru un apartament cu doua-trei camere sau chiar  mai mare. In general, isi face treaba mult mai rapid si nu ajunge sa se descarce pana nu isi termina treaba.

Un alt aspect pe care il apreciez la acest model este tehnologia Wi-fi care a fost implementata si care permite controlarea aparatului prin intermediul aplicatiei mobile direct de pe smartphone. In acest context, trebuie sa stiti ca puteti porni aparatul sa inceapa treaba chiar si atunci cand va aflati la serviciu sau in oras. O alta varianta de control a aparatului este reprezentata de functia timer ce permite programarea acestuia astfel incat sa inceapa aspirarea zilnic sau intr-o anumita zi la ora dorita. In plus, vine la pachet si cu o telecomanda foarte utila si usor de folosit.

In general, reuseste sa identifice destul de bine obstacolele din incapere, optimizeaza eficient traseul pe care il are de parcurs si acopera intreaga suprafata a locuintei. La finalul sedintei de aspirare, robotul se retrage singur la statia de andocare.

Referitor la nivelul de zgomot produs, nu este tocmai cel mai silentios model pe care l-am testat, inregistrand in acest sens 80 dB. Dimensiunile acestuia sunt de 30 cm latime si 14 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Robotul Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH este un model care, din punctul meu de vedere, merita achizitionat si care functioneaza in parametrii optimi. Face fata cu succes chiar si in situatia in care fie aveti animale de companie care lasa destul de mult par, indepartandu-l eficient, fie si daca aveti copii mici. Si fiindca spuneam anterior ca nu este tocmai cel mai silentios model, totusi, zgomotul nu este exagerat de mare, deci nu l-as considera neaparat un minus. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Aspirare foarte buna
  • Tehnologie Wi-fi
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *