Rowenta Smart Force Essential RR6925WH este un model de robot de aspirare destul de accesibil ca pret, care in general, se descurca eficient in intretinerea curateniei in locuinta. Chiar daca nu este dotat cu cele mai avansate tehnologii, totusi isi face treaba fara probleme, cum stie mai bine.

Robotul de aspirare Rowenta Smart Force Essential RR6925WH prezinta o putere de aspirare destul de buna incat sa indeparteze eficient murdaria de pe suprafata podelelor dure, mochetelor, dar si covoarelor cu peri scurti. Eficienta in indepartarea murdariei de pe podea se datoreaza si periei motorizate si a celei laterale, ce vor reusi sa capteze eficient murdaria. Aceasta este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 0.25 litri. La prima vedere, poate ati avea tendinta de a spune ca este cam mic, insa va garantez ca este suficient pentru o aspirare. La finalul acesteia, il puteti goli si aseza la loc.

Robotul dispune de trei functii de curatare si anume: Random Zigzagging pentru arii mai complexe, Random Room permite realizarea miscarilor in zigzag pentru perioade scurte de timp, respectiv Edge ce vizeaza curatarea eficient a zonelor mai dificile precum de-a lungul peretilor, margini plinte si asa mai departe. In plus, putem programa robotul pentru a incepe curatenia in anumite zilei ale saptamanii la orele dorite.

Detecteaza destul de bine eventualele obstacole ce ii apar in cale, precum si denivelarile sau golurile. In plus, la finalul sesiunii de aspirare, robotul se retrage singur la statia de andocare.

Verifica oferta actuala!

De apreciat este si autonomia produsului ce ajunge la 150 de minute, reusind sa acopere, fara sa se descarce, atat suprafata unui apartament, cat si a unei case. In plus, este mai silentios decat un aspirator clasic, in acest sens, inregistrand 65 dB. Dimensiunile robotului sunt de 32.5 cm latime si 8 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

In principiu,  Rowenta Smart Force Essential RR6925WH este un robot destul de simplu, dar eficient, ce poate fi o alternativa si pentru cei ce isi doresc un ajutor de nadejde in locuinta, insa nu dispun de un buget prea mare pentru o investitie pe masura. Din punctul meu de vedere, isi face treaba rezonabil si poate deveni un ajutor de incredere in orice locuinta. In plus, raportul calitate/pret este unul corect.

Vezi si alta oferta!

Review pe scurt: Rowenta Smart Force Essential RR6925WH

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

8.0/10

Rezistenta

9.0/10

Functii

8.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • 3 functii de curatare
  • Autonomie buna
  • Functie de programare

Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.