Rowenta Smart Force Extreme RR7145WH este un robot de aspirare foarte accesibil ca pret, cu atat mai mult daca gasiti si o oferta buna. La final, va las doua oferte de la magazine de incredere unde puteti verifica pretul actualizat. Acesta poate varia fiindca ofertele se schimba, asa ca decideti singuri care dintre ele este cea mai avantajoasa.

Aspiratorul robot Rowenta Smart Force Extreme RR7145WH se descurca bine pe podele dure, covoare cuc peri nu foarte lungi, precum si pe mocheta. Ar putea fi un ajutor de nadejde in mentinerea curateniei in locuinta fara sa mai fie necesar vreun efort din partea voastra. Poate fi controlat foarte usor prin intermediul telecomenzii din dotare, iar atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu, il puteti programa pentru a incepe curatenia intr-o anumita zi la ora dorita. Este necesar doar sa deschideti usile si sa eliminati eventualele obstacole din calea aparatului, iar de restul se va ocupa acesta.

Robotul este prevazut cu patru functii de curatare, ce presupun, de fapt, traseul pe care il parcurge: Random, Spot, Edge ori Random+. Murdaria este colectata intr-un recipient de 250 de ml. Poate, primul instinct ar fi sa credeti ca este prea mic, insa cel putin pentru un apartament destul de spatios, este suficient. Puteti goli recipientul dupa fiecare aspirare si nu vor fi niciun fel de probleme.  Totodata, autonomia produsului este de 100 de minute, suficienta incat bateria sa nu se descarce si sa intrerupa sesiunea de aspirare. La final, dupa ce robotul si-a terminat treaba, se va intoarce automat la statia de andocare.

Senzorul virtual wall permite limitarea unei anumite zone unde ati dori ca robotul sa nu ajunga. Practic, ii puteti “interzice” sa ajunga in zona cablurilor, mobilierului si asa mai departe, iar el va ocoli locul respectiv.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu as putea spune ca ar fi unul dintre cei mai silentiosi roboti pe care i-am testat pana la ora actuala. In acest sens, inregistreaza  70 dB, un nivel, sa-i spunem, rezonabil. Dimensiunile robotului sunt de 33.5 cm latime si 9.6 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Rowenta Smart Force Extreme RR7145WH este un robot decent din perspectiva performantelor, despre care as putea spune ca asigura strictul necesar si va ajuta sa mentineti mai usor curatenia, cu atat mai mult daca aveti copii mici ori chiar animale de companie. De asemenea, este usor de folosit, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este corect.

Recenzii pe scurt: Rowenta Smart Force Extreme RR7145WH

8.8

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

8.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • 4 functii
  • Programabil
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.