Ecovacs DEEBOT OZMO 610 este un robot de aspirare pe care, personal, il apreciez foarte mult fiindca asigura performante bune si totusi pretul ramane unul decent in raport cu eficienta sa. Poate fi folosit atat pe post de aspirator, cat si pe post de mop pentru ca beneficiaza atat de modul de aspirare uscata, cat si de aspirare umeda, reusind sa indeparteze murdaria si sa curete eficient podelele.

Robotul de aspirare Ecovacs DEEBOT OZMO 610 se descurca foarte bine atat pe suprafata podelelor dure, cat si pe suprafata covoarelor sau a mochetelor. Urmeaza un traseu bine planificat, astfel incat sa reuseasca sa acopere intreaga suprafata a locuintei. Capteaza murdaria, lichidele si asa mai departe, in timp ce peria principala care are forma de V reuseste sa aspire foarte bine chiar si covoarele. Senzorii avansati reusesc sa identifice la timp obstacolele pentru a nu interactiona cu acestea. In plus, senzorii anti-cadere nu ii permit aparatului sa cada pe scari.

Robotul poate fi programat foarte usor pentru a incepe curatenia intr-o anumita zi si la o anumita ora. De asemenea, il putem controla usor si prin intermediul telecomenzii sau chiar direct de pe smartphone prin aplicatia mobila. Cea de-a treia varianta permite controlarea robotului chiar si atunci cand nu suntem prezenti la domiciliu. Toata murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 450 ml, suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea sesiunii de aspirare pentru a il goli. Este suficient sa facem acest lucru la finalul fiecarei aspirari. In plus, dupa ce temrina aspirarea, robotul se retrage singur la statia de andocare.

Autonomia aparatului ajunge pana la 110 minute, suficient de mare incat sa acopere suprafata unui apartament spatios si chiar a unei case. Totodata, nu este nici un aparat galagios, inregistrand in acest sens 64 dB, deci mult mai silentios decat un aspirator clasic. Dimensiunile produsului sunt de 35 cm latime si 7.9 cm inaltime, avand o greutate de 3.17 kg.

Concluzii si Pareri

Personal, recomand cu incredere robotul de aspirare Ecovacs DEEBOT OZMO 610 fiindca este un produs foarte bun, ce asigura atat aspirare uscata, cat si umeda, reusind sa curete foarte bine intreaga locuinta. Ofera o flexibilitate foarte buna si poate inlocui cu succes clasicul aspirator. Apreciez faptul ca pot urmari evolutia curateniei chiar si atunci cand nu ma aflu la domiciliu, prin intermediul aplicatiei mobile foarte usor usor de folosit. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.Ecovacs DEEBOT OZMO 610

Recenzii pe scurt: Ecovacs DEEBOT OZMO 610

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aspirare uscata, umeda
  • Tehnologie Wi-fi
  • Autonomie buna
  • Senzori avansati

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *