Ecovacs Deebot 601 este un robot de aspirare potrivit atat pentru aspirarea uscata, cat si pentru cea umeda, ce reuseste sa te scape de grija aspiratului si, de ce nu, si de stergerea podelelor. Desi la prima vedere ar parea un produs complex, in practica, este usor de folosit si de programat, fiind un real ajutor in orice locuinta.

Robotul de aspirare Ecovacs Deebot 601 aspira foarte bine atat podele dure, cat si covoare sau mochete. Poate traseul pe care il parcurge vi s-ar parea fara logica sau greu de inteles, insa, parerea mea este ca trebuie sa privinta esentia – reuseste sa acopere intreaga suprafata si sa aspire eficient murdaria. Nu este necesar sa intelegem algoritmul lui, ci trebuie sa ne bucuram de rezultatul final. Periile de curatare pentru margini impreuna cu peria principala ce are forma de V reuseste sa aspire foarte bine murdaria intr-o singura trecere. Toata murdaria este colectata intr-un recipient destul de incapator de 520 ml. Practic, acesta trebuie golit dupa fiecare sesiune de aspirare si nu necesita intreruperea acesteia pentru a il curata. In plus, aparatul poate curata destul de bine podelele dure prin stergere, doar detasand recipientul de praf si inlocuindu-l cu rezervorul de apa/

Ecovacs Deebot 601 perii

Aparatul poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si prin intermediul aplicatiei mobile gratie tehnologiei Wi-fi. Personal, prefer cea de-a doua varianta intrucat il pot controla si urmari chiar si atunci cand nu ma aflu la domiciliu. De exemplu, il programez sa inceapa curatenia cand sunt la serviciu, urmarindu-i progresul si stiind cu exactitate ce zone a acoperit si ce zone inca nu au fost curatate. O alta varianta este programarea aparatului setand o anumita zi si ora cand doriti sa inceapa curatenia. La finalul fiecarei sesiuni de aspirare, aparatul se intoarce automat la statia de andocare.

In general, nu are probleme sa se loveasca de obstacole sau sa cada pe scari. Senzorii performanti il ajuta sa evite astfel de situatii. In plus, filtrul din dotare reuseste sa catpeze alergenii si praful, reusind intr-o oarecare masura sa purifice si aerul. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 33.2 cm latime si 7.9 cm inaltime, cantarind 3.3 kg.

Concluzii si Pareri

Ecovacs Deebot 601 este un robot de aspirare, care in general, isi face treaba bine, aspirand eficient locuinta chiar si daca aveti multe covoare in ea. De asemenea, prin functia de spalare reuseste sa curete destul de bine podelele, iar aplicatia permite monitorizarea mai facila a aparatului. Din punctul meu de vedere, in ansamblu, este un produs destul de reusit al carui raport calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Ecovacs Deebot 601

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Aspirare uscata / umeda
  • Tehnologie Wifi
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *