Ecovacs DEEBOT SLIM 2 este un robot de aspirare rezonabil din perspectiva pretului, care mie mi-a lasat impresia ca este cel mai potrivit pentru podele dure. Nu m-a convins in ceea ce priveste covoarele, eu avand in casa destul de multe cu peri medii-lungi. Daca ma intrebati pe mine, cred ca este aparatul ideal pentru cei ce nu au covoare in casa, ci doar podele dure –  parchet, gresie etc.

Nu am inceput tocmai cu dreptul acest review atragand atentia asupra a ceea ce nu face robotul in discutie. Testand de-a lungul timpului destul de multe modele de roboti, pot face o comparatie, astfel incat sa pot spune daca un robot este eficient sau nu si  care ar fi suprafata cea mai avantajoasa lui. Insa, intorcandu-ne la Ecovacs DEEBOT SLIM 2 si la ceea ce mi-a placut cel mai mult la el, voi incepe cu faptul ca patrunde foarte usor sub mobila avand o inaltime de 5.7 cm si o latime de 31 de cm. Este un robot mai mic fata de alte modele, iar acest lucru ar putea deveni un avantaj fiindca patrunde foarte bine sub comode, canapele, fotolii si asa mai departe, dupa caz. Veti ramane surprinsi cand veti vedea cat praf si cata murdarie poate aduna acest aparat de sub mobila si, in general, de pe podea. Eu, personal, nici nu mi-am inchipuit ca pot avea atata praf in casa.

Modelul in discutie beneficiaza de niste senzori speciali ce previn interactionarea cu diverse obstacole, precum si caderea de pe scari. Toata murdaria colectata din locuinta, este adunata intr-un rezervor cu capacitatea de 320 ml. Este suficient de mare incat sa nu necesite curatarea in timpul sesiunii de aspirare, ci este suficient sa facem acest lucru la sfarsit, dupa ce s-a terminat sesiunea de aspirare.

Robotul Ecovacs DEEBOT SLIM 2 este foarte usor de controlat prin intermediul telecomenzii cu care vine la pachet. Daca ati mai urmarit si alte materiale de-ale mele, cred ca ati mai citit cand atrageam atentia la anumite modele ca nu ar beneficia si de tehnologia Wi-fi. In acest caz, nu am aceasta pretentie si nu ar trebui sa o aveti nici voi, avand in vedere categoria de pret in care este incadrat. Nu contest ca ar fi oferit si mai multa flexibilitate, insa chiar si fara, nu este nicio problema.

De asemenea, revenind la ceea ce apreciez la produsul in discutie, nu pot sa nu remarc autonomia buna ce ajunge la 110 minute. Fara doar si poate va aspira toata locuinta fara sa se descarce. La finalul aspirarii, acesta se retrage singur la statia de andocare unde se si incarca, pregatindu-se, practic, de urmatoarea aspirare. In plus, nu este deloc galagios, as zice ca inregisteaza un nivel decent al zgomotului de 60 dB, mai silentios decat un aspirator clasic.

Concluzii si Pareri

Cu riscul de a ma repeta, confirm faptul ca Ecovacs DEEBOT SLIM 2 este potrivit, mai mult, pentru suprafete dure si nu tocmai pentru covoare sau mochete. Analizand putin si informatii oferite de producatori, am dedus ca aceasta a fost si ideea lor cand l-au proiectat. Deci, daca locuiti intr-un apartament, garsoniera sau chiar casa si nu sunteti adeptii covoarelor, atunci acest robot ar putea fi pe placul vostru. In ceea ce priveste raportul calitate/pret tind sa cred ca este unul just.

Review pe scurt: Ecovacs DEEBOT SLIM 2

8.8

Pret

8.9/10

Calitate

8.5/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

8.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Telecomanda
  • Usor de folosit
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu este foarte eficient pe covoare si mochete

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *