0
(0)

DEEBOT T10 PLUS Ecovacs este uun model de aspirator robot de generatie noua ce asigura o curatenie mai facila a casei si un mod de operare autonom. Daca este solutia ideala si pentru locuinta voastra, ramane sa descoperiti indata.

Robotul de aspirare DEEBOT T10 PLUS Ecovacs poate face fata cu succes aspirarii atat podelelor dure, cat si covoarelor sau mochetelor. Este prevazut cu tehnologia AIVI 3.0 imbunatatita, navigare TrueMapping ce permite realizarea hartii locuintei mai eficient pentru trasee de aspirare  bine optimizate. Include si mop ce functioneaza pe baza de vibratii care va va ajuta sa curatati mai usor si mai eficient podelele dure.

Include senzori speciali care detecteaza obstacolele din locuinta si le evita. Mai mult decat atat, previne si caderea in gol de la inaltime.

Gratie functiei Wi-fi puteti controla robotul direct de pe telefonul mobil, chiar si de la distanta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa eliminati obstacolele din calea aparatului, iar acesta se va ocupa de restul curateniei. In plus, daca nu aveti la indemana telefonul, va puteti folosi si de asistenul vocal YIKO.

O alta functie interesanta este cea de golire automata, astfel ca la nivelul statiei de incarcare, exista un rezervor care aspira murdaria din recipientul aparatului dupa fiecare aspirare.

Robotul are o putere de aspirare de 3000 Pa ce reuseste sa indeparteze foarte bine murdaria. Mai mult decat atat, prezinta si trei niveluri personalizate din care puteti alege pentru o curatare cat mai buna.

Gratie tehnologiie True Mapping 2.0, in cadrul aplicatiei mobile, vor fi salvate automat hartiile casei in forma 2 D sau 3D. Puteti trece foarte usor de la o harta 2D la una 3D pentru o vedere cat mai buna a locuintei. In plus, filtrul de inalta eficienta implementat are capacitatea de a retine in proportie de 99% din particulele nocive din aer.

DEEBOT T10 PLUS Ecovacs review

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

DEEBOT T10 PLUS Ecovacs este un aspirator robot inteligent prevazut cu functii moderne ce ii asigura o autonomie foarte buna. Aspira eficient orice fel de suprafete, are o autonomie destul de mare incat sa poata acoperi si suprafete mai mari, iar aplicatia mobila este usor de folosit si foarte practica. Prin urmare, acest robot poate fi o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: DEEBOT T10 PLUS Ecovacs

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Senzori inteligenti
  • True Mapping 2.0
  • Aspirare si spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *