Reduceri magazine consacrate:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

DEEBOT N8 PRO Ecovacs este un aspirator robot prevazut cu senzori inteligenti care va poate ajuta sa mentineti mai usor curatenia in locuinta. Daca este solutia cea mai buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aspiratorul robot DEEBOT N8 PRO Ecovacs este un model 2 in 1 care poate aspira eficient podelele dure si covoarele, dar si poate spala parchetul, gresia, marmura si asa mai departe. Are la baza tehnologia OZMO care permite aspirarea si curatarea simultana a podelei, economisind astfel timp important.

Cu tehnologia True Mapping ce cartografiaza locuinte pe baza laserului, aparatul reuseste sa creeze harti detaliate ale fiecarui etaj. In acest, va reusi sa obtine cele mai bune trasee de aspirare. Cu tehnologia True Detect 3D, poate evita obstacolele, iar riscul de ramana blocat este minimizat. Reuseste sa indeparteze eficient chiar si parul provenit de la animalele de companie.

Robotul poate trece fara probleme si obstacole cu inaltime de pana la 2 cm. Puterea de aspiratie a acestuia este de 2600 Pa si reuseste sa curete murdaria cu pana la 73% mai eficient. Include o perie eficienta care imbunatateste perforantele modul Max+ astfel incat sa curete eficient si covoarele.

Beneficiind si de functia Wi-fi, robotul poate fi controlat foarte usor si prin intermediul aplicatiei mobile. Astfel, veti reusi sa realizati toate setarile dorite, sa monitorizati activitatea aparatului si sa verificati starea consumabilelor. In plus, filtrul din dotarer reduce alergenii, asigurand un aer mai curat.

DEEBOT N8 PRO Ecovacs review

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot DEEBOT N8 PRO Ecovacs este un dispozitiv care va poate ajuta sa mentineti curatenia in locuinta cu mai putin efort. Este usor de controlat chiar si de pe telefon, iar senzorii din dotare il ajuta sa acopere fara probleme intreaga suprafata. Este un ajutor de nadejde care vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

V-a fost de ajutor acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Medie note 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: DEEBOT N8 PRO Ecovacs

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Senzori inteligenti
  • Aspirare si spalare
  • Functie Wi-fi
  • Usor de controlat

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *