0
(0)

Xiaomi Lydsto R1 este un model de robot de aspirare optimizat dotat cu senzori inteligenti ce asigrua o buna curatare intregii lcouinte. Poate fi ajutorul de nadejde pentru mentinerea eficienta a curateniei in locuinta, dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Xiaomi Lydsto R1 este prevazut cu o putere de aspirare de 2700 Pa si poate curata eficient atat murdaria de pe podele dure precum parchet, gresie, marmura etc, dar si din covoare, mochete si asa mai departe. Spre deosebire de modelele precedente, aceasta varainta este prevazuta cu container de praf care permite golirea automata a recipientului de murdarie integrat in robot, ceea ce inseamna ca va trebui sa curatati mult mai rar dispozitivul. De fiecare data cand recipientul de praf cu capacitatea de 200 ml se umple, acesta va fi golit automat in container care ofera o capacitate generoasa de 3 litri.

Robotul dispune de sistem de navigatie prin cartografiere, ceea ce inseamna ca va realiza harta casei si va optimiza traseele de aspirare. Totodata, integreaza senzori speciali de detectare a obiectelor, dar si a inaltimii, prevenind astfel deteriorarea mobilei sau a altor obiecte, precum si caderea dispozitivului pe scari sau de la inaltime.

De asemenea, robotul Xiaomi dispune de sistem de filtrare performant integrand filtrul HEPA astfel ca aerul eliminat ulterior va fi purificat. In partea de jos, este prevazut cu o perie rotativa principala si o perie laterala reusind astfel sa curete eficient murdaria si de-a lungul peretilor, mobilei sau chiar de la colturi.

Robot de aspirare Xiaomi Lydsto R1 review

In acelasi timp, ofera si o autonomie foarte buna de pana la 250 de minute, ceea ce inseamna ca poate acoperi o suprafata de pana la 90-150 mp. Poate trece cu succes praguri, poate urca pe covoare, iar daca se intampla ca bateria sa se descarce in timp ce robotul aspira, acesta se va intoarce automat la statia de incarcare. Dupa ce bateria s-a incarcat complet, isi va relua activitatea din punctul in care a ramas.

Dimensiunile robotului sunt de 35 cm diametru si 9.7 cm inaltime, avand o greutate de 3.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Xiaomi Lydsto R1 poate fi o varianta inspirata pentru mentinerea mai facila a curateniei in locuinta, oferind un mod de functionare eficient. Reuseste sa capeteze bine murdaria atat de pe podelele dure, cat si de pe covoare, se orienteaza bine in spatiu si este usor de controlat chiar si de pe telefonul mobil. Poate fi o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Xiaomi Lydsto R1

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Container
  • Scanare inteligenta
  • Autonomie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *