Roborock S6 Pure este un aspirator robot care eficientizeaza curatenia locuintei in sensul in care poate face treaba in locul vostru, salvand astfel timp si energie. Daca este solutia cea mai buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Aspiratorul robot Roborock S6 Pure este un model care se descurca excelent atat pentru a aspira podele dure – parchet, gresie, marmura etc, cat si pentru aspirarea optima a covoarelor si mochetelor. Acesta reuseste sa realizeze harta casei extrem de minutios, putand mapa pana la 4 etaje pe care ulterior le va recunoaste optimizand astfel traseele de aspirare. In aceste conditii, folosind aplicatia mobila Xiaomi Mi Smart Home App puteti vedea harta casei pe nivele, puteti realiza curatarea selectiva a camerelor, in sensul ca puteti decide ce camere trebuie aspirate si care nu au nevoie neaparat de aspirare. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea si de a selecta folosind harta din aplicatie zonele unde robotul sa nu patrunda. De pilda, puteti impiedica robotul sa ajunga in zone precum cabluri, bolul cu mancare al animalelelor de companie si asa mai departe. Pe de alta parte, puteti seta robotul sa aspire minutios zone care au nevoie de o curatare mai intensa, spre exemplu sub masa unde pot exista firimituri ce nu vor fi curatate in totalitate la o singura trece a aparatului.

Tot prin intermediul aplicatiei mobile, puteti monitoriza si stadiul consumabilelor, in speta, veti fi atentionati atunci cand senzorii au nevoie de curatare, cand periile si filtrele trebuie spalate sau chiar inlocuite. In acest fel totul devine mai simplu pentru utilizator, iar aparatul isi poate pastra performantele constante in timp. In plus, in cadrul aplicatiei mobile de la Xiaomi, aparatul va va indica momentul in care incepe aspirarea, cand se intoarce la statia de andocare, respectiv daca apare vreo eroare, o va semnaliza prin intermediul unui cod specific.

Roborock S6 Pure pune la dispozitie patru moduri de aspirare si anume: silentios, echilibrat, turbo si max. Acestea vor fi setate in functie de suprafata pe care aparatul urmeaza sa o curete, dar si de nivelul de murdarie existent pe ea. Puterea de aspirare a acestuia este de 2000 Pa, iar recipientul din dotare ofera o capacitate de 460 de ml. In acelasi timp, robotul este prevazut si cu modul de aspirare covod care presupune detectarea automata a trecerii de pe podeaua dura pe suprafata covorului, moment in care va creste puterea de aspirare.

Roborock S6 Pure pareri

O alta functie interesanta este cea de mop care poate fi folosita pe suprafata podelelor dure. Aceasta va ajuta la indepartarea murdariei de pe gresie, parchet, marmura si asa mai departe, lasand podelele curate. Dupa terminarea spalarii podelelor, va trebui sa goliti si sa uscati rezervorul, iar laveta textila va putea fi spalata chiar si in masina de spalat vase.

In partea de jos, robotul este dotat cu doua roti care reusesc sa treaca cu succes si praguri mai inalte, o perie principala care ghideaza murdaria spre traseul principal de aspirare, dar si o perie laterala care este eficienta in acapararea murdariei in zonele mai dificile precum colturi, de-a lungul peretilor si mobilei etc.

Roborock S6 Pure review

In acelasi timp, robotul in discutie ofera o autonomie foarte mare, de 150 de minute, care are capacitatea de a acoperi o suprafata de pana la 200 de mp. Astfel, devine un aparat potrivit si pentru apartamente foarte mari sau chiar case.

Dimensiunile produsului sunt de 35 cm diametru si9.65 cm inaltime, avand o greutate de 3.2 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock S6 Pure este o varianta de robot de aspirare buna si extrem de rezonabila ca pret, care va poate simplifica munca, dar si usura viata in general. Aspira eficient intreaga locuinta si ofera o flexibilitate foarte buna, in sensul in care permite alegerea camerelor unde doriti sa aspire, respectiv zone in care nu doriti sa ajunga din diverse motive. Aplicatia mobila este usor de folosit, interfata ei este una intuitiva, chiar si pentru cei mai putin familiarizati cu tehnologia. Este o solutie foarte buna care vine la pachet cu un pret rezonabil, iar din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Roborock S6 Pure

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Autonomie mare, Putere buna de aspirare
  • 4 moduri de aspirare
  • Functie covor, Functie de spalare
  • Aplicatie mobila

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.