Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential este o varianta de robot de aspirare foarte accesibila ca pret care va poate ajuta sa mentineti mai usor curatenia in locuinta. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential este un model ce poate aspira si spala in acelasi timp, putand fi folosit atat pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor. Functia de spalare este recomandata exclusiv pentru curatarea podelelor dure. Prezinta o putere de 25 W si pune la dispozitie o autonomie de 90 de minute, suficient de mare incat sa poata face fata suprafetei unui apartament fara probleme.

Robotul integreaza filtru HEPA ce asigura o purificare optima a aerului, eliberand un aer mai curat in locuinta. Totodata, dispune de sistem de navigare prin giroscop ce are capacitatea de a realiza harta casei pentru o aspirare optimizata. In plus, pune la dispozitie patru tipuri de aspirare si anume: scazuta, standard, medie si puternica.

Senzorii de coliziune previn impactul cu obstacolele din locuinta. Aparatul poate fi controlat foarte usor si prin intermediul aplicatiei mobile, gratie functiei Wi-fi. Astfel, veti putea monitoriza mai usor activitatea robotului si chiar veti putea verifica starea in care se afla consumabilele si, implicit, momentul in care acestea trebuie inlocuite, pentru ca robotul sa ofere un randament bun intotdeauna.

Atunci cand activati functia de spalare, trebuie doar sa adaugati apa in recipientul special. Nu se recomanda folosirea detergentilor de curatare, caci pot conduce la deteriorarea produsului.

Robotul Xiaomi vine la pachet cu un recipient de praf cu capacitatea de 420 ml si unul de apa cu capacitatea de 220 ml, statie de andocare, filtru si mop, dar si manual de utilizare.

Dimensiunile robotului in discutie sunt de 35.3 cm diametru si 8.2 cm inaltime, avand o greutate de 3.4 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential este o solutie eficienta prin care puteti intretine curatenia mai usor in locuinta. Curata eficient covoarele cu fir scurt, se orienteaza destul de bine in spatiu si este usor de controlat prin intermediul aplicatiei mobile. Poate fi o varianta optima pentru un buget mai mic, al carei raport calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie Wi-fi
  • Functie mop
  • 4 tipuri de aspirare: scazuta, standard, medie, puternica

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *