0
(0)

Samsung VR10M702HUW/GE poate fi un ajutor de nadejde in orice locuinta ideal mai ales daca aveti copii sau chiar animale de companie. Reuseste sa mentina curatenia in casa foarte bine, fara ca voi sa depuneti niciun pic de efort.

Robotul de aspirare Samsung VR10M702HUW/GE este prevauzt cu o putere de 80 W reusind sa aspire eficient atat podelele dure, cat si covoarele sau mochetele. Murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitata de 0.3 litri, care nu necesita golire in timpul sesiunii de aspirare, fiindca este suficient de mare.

Robotul este prevazut cu senzor Full View Sensor 2.0 ceea ce inseamna ca reuseste sa scaneze si sa detecteze toate obstacolele chiar si pe cele foarte mici. Mai mult decat atat, detecteaza chiar si colturile camerei curatandu-le astfel mai eficient. Procesul este optimizat si datorita periei cu peri aspri amplasata in partea din fata. In plus, in momentul in care atinge un perete, Functia Auto Shutter se lasa in jos, creand astfel o bariera care va ajuta la adunarea unei cantitati mai mari de praf. In momentul in care aparatul intalneste vreun covor, puterea de aspirare creste pentru o mai buna indepartare a murdariei. Reuseste sa adune foarte bine chiar si parul provenit de la animalele de companie.

Peria din dotare are o latime de 29 de cm, fiind cu aproximativ 42% mai mare decat periile clasice, astfel ca va putea acoperi o zona mai mare, deplasandu-se mai putin. Rotile suficient de mari reusesc sa treacausor peste obstacole cum ar fi pragurile usilor, cabluri si asa mai departe.

Samsung VR10M702HUW/GE este prevazut cu trei moduri de curatare si anume: Spot, Manual sau Auto. Mai mult decat atat, pentru cresterea puterii de aspirare, aparatul beneficiaza de functia Turbo. Poate fi programat pentru a aspira zilnic la o anumita ora sau il puteti programa pentru a aspira intr-o anumita zi la o anumita ora. Setarile se realizeaza foarte usor, interfata robotului fiind una destul de prietenoasa. In plus, poate functiona fara probleme chiar si cand nu sunteti prezenti la domiciliu, la finalul sesiunii de aspirare, acesta se retrage singur la statia de andocare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, este un nivel rezonabil, undeva in jur de 72 dB. Iar pentru ca nu este un aparat foarte mare, va patrunde cu usurinta in anumite zone precum cele de sub mobila sau mai restanse. Dimensiunile acestuia sunt de 94.8 cm adancime, 34 cm latime si 9.7 cm inaltime, avand o greutate de 3.8 kg.

Concluzii si Pareri

Samsung VR10M702HUW/GE este, in principiu, un robot de aspirare bun, care reuseste sa mentina eficient curatenia in locuinta chiar si atunci cand avem unul sau mai multe animale de companie. Singura remarca pe care as putea sa o am la adresa acestui model este ca nu dispune de sistem Wi-fi pentru a putea fi controlat direct de pe telefonul mobil, insa nici nu as putea sa o cataloghez drept o problema. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung VR10M702HUW/GE

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

8.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • 3 moduri de curatare
  • Perie lata
  • Senzori avansati

Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *