0
(0)

Samsung VR10M701HUW/GE este un model de robot de aspirare rezonabil analizat din perspectiva performantelor, dar care cu siguranta te va ajuta sa iti mentii casa mai curata fara niciun pic de efort. Insa, daca iau in calcul si pretul de achizitie, mai ales, daca urmariti reducerile, cred ca se merita sa aveti alaturi de voi un astfel de ajutor.

Robotul de aspirare Samsung VR10M701HUW/GE este prevazut cu o putere de 10 W fiind, in general, potrivit pentru un apartament. Nu as putea spune ca este unul dintre cele mai performante sau eficiente modele pe care le-am testat si nici nu cred ca va asteptati sa afirm acest lucru. Insa, ce pot spune este ca face fata cu brio intr-un apartament chiar si acolo unde exista animale de companie, caci si eu la randul meu, am animale carora le colecteaza destul de bine parul din covoare sau de pe podea. Totodata, dispune de senzori speciali ce detecteaza obstacolele care apar in cale. Exista si situatii in care robotul se mai loveste de cate o usa sau un picior de masa, insa nu cu putere si nu cat sa lase urme. Colturile si marginile peretilor si a mobilei sunt curatate desutl de bine, iar acest lucru se datoreaza si periei cu peri aspri amplasata in partea din fata. In momentul in care sunt detectate covoare sau mochete, puterea de aspirare creste. Peria laterala cu o latime de 29 cm, cu aproximativ 42% mai mare decat o perie obisnuita, asigura curatarea pe o suprafata mai mare, iar robotul se va deplasa mai putin. Toata murdaria este colectata intr-un recipient cu capacitatea de 0.3 litri, suficient incat sa nu fie necesara golirea lui in timpul aspirarii.

Samsung VR10M701HUW/GE perii

Senzorii speciali Visionary Mapping Plus vor ajuta aparatul sa isi creeze propriu traseu optimizat, pentru o curatare cat mai eficienta. Poate o sa vi se para putin ciudat traseul pe care il realizeaza, si mie mi s-a parut deopotriva, insa cert este ca acopera integral suprafetele pentru o aspirare potrivita. Inf fond, datoria noastra nu este sa intelegem logica traseului exercutat de robot, ci sa eliberam drumul de eventuale obstacole pentru a isi putea face treaba in voie. Totodata, pragurile usilor sunt trecute fara probleme, insa avand praguri din aluminiu destul de joase, ar fi fost imposibil sa se intample ceva.

Samsung VR10M701HUW/GE beneficiaza de trei moduri de curatare, trei tipuri de aspirare si moduri de programare. Puteti programa aparatul pentru a aspira zilnic la o anumita ora sau puteti alege anumite zile si ore de aspirare. Interfata amplasata in partea din fata este foarte intuitiva, iar setarile se realizeaza rapid. Dupa terminarea sesiunii de aspirare sau in momentul in care bateria se epuizeaza, aparatul se retrage singur la statia de andocare. Daca totusi bateria s-a descarcat si robotul nu a terminat treaba, indata ce aceasta va fi incarcata, aparatul reia activitatea din punctul in care a ramas. Dimensiunile acestuia sunt de 34.8 cm latime, 9.7 cm inaltime si 34.8 cm adancime, avand o greutate de 4 kg. In plus, nu este foarte galagios, in acest sens inregistrand cam 72 dB.

Concluzii si Pareri

Samsung VR10M701HUW/GE este un robot de aspirare destul de simplu din punct de vedere functional, dar care isi face treaba eficient. Este usor de folosit si de programat, si te poate scapa de grija aspirarii locuintei. Din punctul meu de vedere, comparand cu alte modele de la branduri diferite, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Samsung VR10M701HUW/GE

8.6

Pret

8.0/10

Calitate

8.5/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

8.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Poate fi programat
  • Relativ silentios
  • Perie lata

Contra

  • Fara tehnologie Wi-fi

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *