Samsung JetBot este un aspirator robot menit sa vina in ajutorul vostru pentru curatarea mai rapida a intregii locuinte. Este un aparat practic si util, pe care va puteti baza ori de cate ori este nevoie.

Aspiratorul robot Samsung JetBot este eficient atat pentru aspirarea podelelor dure precum gresie, parchet, marmura etc, cat si pentru aspirarea covoarelor sau a mochetelor. Are la baza senzor LiDAR care reuseste sa scaneze eficient locuinta si sa optimizeze traseele de aspirare pentru o curatare cat mai buna a casei.

Rezervorul de praf poate fi detasat foarte usor si poate fi spalat rapid direct sub jetul cu apa. Acesta ofera o capacitate destul de mare de 400 de ml.

Un alt avantaj se refera la faptul posibilitatea controlarii robotului folosind telefonul prin simpla descarcare a aplicatiei Smart Things. Astfel, il veti putea programa de la distanta, puteti curata camerele dorite si seta baeriere virtuale. Datorita functiei Select  & Go, aparatul poate recunoaste camerele si le poate curata selectiv.  In plus, tot prin intermediul aplicatiei mobile puteti verifica starea consumabilelor.

Aparatul ofera o autonomie destul de mare, de 90 de minute, suficienta pentru a face fata si unui apartament mai spatios. Senzorii anti-coliziune si anti-cadere impiedica interactiunea cu obstacolele din jur, dar si riscul de a cadea de la etaj. La finalul sesiunii de aspirare, aparatul se retrage automat la statia de andocare.

Dimensiunile acestuia sunt de 35 cm diametru si 9.98 cm inaltime, avand o greutate de 3.4 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Samsung JetBot este o varianta de robot de aspirare eficienta si rezonabila ca pret, ce reuseste sa mentina curatenia mai usor si sa optimizeze intreaga activitate. Aspira eficient atat podelele dure, cat si covoarele, se orienteaza bine in spatiu si poate fi controlat foarte usor din aplicatia mobila. Este o varianta ce merita luata in considerare al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Recenzii pe scurt: Samsung JetBot

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie Wi-fi
  • Senzori avansati
  • Aspirare eficienta
  • Orientare buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.