0
(0)

Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE este un aspirator robot performant dotat cu cele mai noi tehnologii si functii pentru o curatenie optimizata. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Aspiratorul robot Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE este prevazut cu o putre de aspirare de 30 W si poate aspira eficient atat podelele dure, cat si covoarele ori mochetele. Este primul robot de aspirare din lume care af ost echipat cu procesor Intel Al Incorporat. Recunoaste si clasifice diferite obiecte pentru a curata eficient toata suprafata inclusiv cea din zona mobilierului si a altor obstacole.

Totodata, a fost echipat cu senzor active stereo 3D care utilizeaza o camera video 3D ce ofera o scanare mult mai precisa pentru o zona mare. Mai mult decat atat, poate detecta si evita obstacole mici, cu inaltimea de 1 cm.

Senzorul LiDAR detecteaza cu exactitate locatia aspiratorului, scanand si realizand harta casei pentru a colecta informatiile necesare. In acest fel, va reusi sa isi optimizeze cat mai eficient traseele de aspirare.

Un alt avantaj important al acestui model se refera la statia cu functia de auto-curatare. Dupa fiecare aspirare, recipientul de colectare a prafului va fi aspirat eliminand astfel murdaria din interior.

Acesta integreaza un sistem de filtrare avansat, cu cinci straturi care retine in proportie de 99.99% din microparticulele de praf, poluare si asa mai departe, eliberand un aer mult mai curat. In plus, tehnologia multiciclonica ajuta la captarea si celor mai mici particule de praf.

Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE  are  capacitatea dea  identifica tipul suprafetei pe care o aspira si cantitatea de praf, optimizand automat puterea de aspirare pentu a eficientiza consumul de energie. In plus, puteti controla aparatul de la distanta folosind aplicatia mobila SmartThings. Aceasta va permite sa curatati camerele selectate si sa setati bariere virtuale, acolo unde nu doriti sa ajunga robotul. Il puteti verifica in timp real si veti putea verifica si starea consumabilelor.

Autonomia pe care o poate atinge este de 90 de minute, suficienta incat sa poata acoperi si o suprafata mai mare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE este un aparat foarte util care va poate ajuta sa pastrati curatenia mult mai usor in locuinta. Aspira foarte bine diverse tipuri de suprafete, prezinta o putere de aspirare mare, iar controlul de pe telefonul mobil este unul foarte facil. Faptul ca poate goli automat recipientul cu murdaria ii ofera o autonomie excelenta. Nu mai depinde de voi si poate functiona fara probleme si in absenta voastra. In plus, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Samsung Jet Bot AI VR50T95735W/GE

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere de aspirare buna
  • Auto-curatare
  • Senzori inteligenti
  • Wi-fi si aplicatie mobila

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *