Daca sunteti in cautarea unui aspirator robot ieftin, dar care sa va ajute sa intretineti mai usor curatenia in locuinta, Rowenta X-Plorer Serie 45 RR8227WH ar putea fi o solutie de luat in calcul. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a verifica daca produsul in discutie este in concordanta si cu nevoile voastre.

Robotul de aspirare Rowenta X-Plorer Serie 45 RR8227WH va poate ajuta sa mentineti mai usor curatenia in locuinta. Desi este un model destul de modest, totusi, poate indeparta eficient murdaria si praful de pe podeaua dura sau chiar de pe covoarele cu peri scurti. Datorita senzorilor din dotare, reuseste sa evite obstacolele si sa optimizeze traseul pe care il are de parcurs.

Este prezenta si tehnologia Wi-fi, o adevarata surpriza placuta, care va va permite ca prin intermediul aplicatiei mobile sa controlati mai usor dispozitivul. Astfel, ii veti putea monitoriza activitatea, veti putea realiza toate setarile dorite, dar ii veti putea verifica si consumabilele pentru a vedea in ce stadiu se afla si cand trebuie inlocuite.

Rowenta X-Plorer Serie 45 RR8227WH review

Rowenta X-Plorer Serie 45 RR8227WH asigura o navigare mai usoara si mai sigura datorita senzorilor infrarosu, senzorilor de impact si cei de cadere. In partea de jos, prezinta doua perii laterale care curata mai usor colturile si zonele greu accesibile, dar si peria turbo pentru absorbtia mai facila a murdariei. Totodata, aparatul pune la dispozitie trei moduri de curatare si anume: auto, auto express pentru curatenie mai rapida si curatare de-a lungul peretilor. Bateria ofera o autonomie mare, de 150 de minute, astfel ca aparatul va reusi sa acopere si suprafete mai mari, fara ca bateria sa se descarce complet. Totodata, dureaza aproximativ sase ore pentru incarcarea completa.

Recipientul unde este colectata murdaria prezinta o capacitate de 0.44 litri suficient de mare incat sa nu fie necesara intreruperea activitatii aparatului pentru a il goli. Este suficient sa faceti acest lucru dupa terminarea fiecarei sesiuni de aspirare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 45 RR8227WH este un model care se descurca eficient si pe care va puteti baza ca va va ajuta sa mentineti curatenia in locunta. Poate fi usor de programat din aplicatie, evita cu succes obstacolele si zona scarilor si aspira bine si anumite tipuri de covoare. In ansamblu, isi face treaba foarte bine daca ne raportam si la pret si am putea spune ca raportul calitate-pret este chiar avantajos.

Review pe scurt: Rowenta X-Plorer Serie 45 RR8227WH

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 functii de curatare
  • Tehnologie Wi-fi
  • Autonomie buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.