Rowenta X-Plorer Serie 20 RR6827WH este o alternativa de robot de aspirare ieftina, dar care va poate fi de un real folos pentru mentinerea curateniei. Daca este solutia optima si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in continuare.

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 20 RR6827WH este alegerea ideala pentru a curata murdaria si praful de pe suprafata podelelor dure. Este un dispozitiv usor de folosit si foarte practic. In partea de jos prezinta o perie rotativa principala si doua perii laterale care vor capta murdaria din zone mai dificile precum cele de-a lungul peretilor si mobilei, din colturi, ghidand-o catre peria principala care va colecta murdaria si recipientul special.

Prezinta trei moduri de curatare si anume: aleatoriu pentru navigare amanuntita ce evita interactiunea cu obstacolele, aleatoriu camera ce presupune navigarea automata pret de 30 de minute si margine ce asigura o curatare optima de-a lungul peretilor si plintelor. Totodata, integreaza senzori cu infrarosu, dar si senzori anti-cadere si amortizoare.

Aparatul poate fi controlat fie direct de pe panoul de control, fie folosind telecomanda cu care vine l apachet. In plus, aparatul dispune si de functie de ghidare automata catre statia de andocare.

Puteti programa aspiratorul Rowenta X-Plorer Serie 20 RR6827WH pentru a functiona in fiecare azi a saptamanii sau in functie de necesitate. Totodata, automata pe care o ofera ajunge la 150 de minute, suficient de mare incat sa poata acoperi si suprafete mai generoase. Rezervorul de murdarie prezinta o capacitate de 0.25 litri, suficienta pentru a nu fi nevoie sa intrerupeti sesiunea de aspirare pentru a il goli. Veti putea face acest lucru la final, dupa fiecare aspirare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Rowenta X-Plorer Serie 20 RR6827WH este o alternativa ieftina, dar care poate de folos pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Din punctul meu de vedere, daca aveti o casa nu cu foarte multe covoare, acest model isi va face treaba excelent. Este usor de controlat fie prin intermediul telecomenzii ori a panoului de control, aspira bine gresia, parchetul si alte suprafete dure, iar in timpul aspirarii este  mai silentios decat un aspirator obisnuit. Raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Rowenta X-Plorer Serie 20 RR6827WH

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Senzori infrarosu
  • 3 moduri de curatare
  • Autonomie mare
  • Telecomanda

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.