Roborock ne propune de aceasta data o varianta de robot foarte accesibila ca pret, dar a carei eficienta este de necontestat. Este vorba despre robotul de aspirare Roborock E5 prevazut cu o serie de functii si tehnologii moderne, care ii cresc performantele, timp in care ramane un aparat de curatenie accesibil si celor cu un buget mai restrans.

Robotul de aspirare Roborock E5 este prevazut cu o putere de 58 W si poate face fata cu succes atat pe suprafata podelelor dure, cat si pe suprafata covoarelor ori mochetelor. Totodata, este prevazut si cu functia mop, ceea ce inseamna ca poate si spala podelele dure. Ofera o autonomie de 150 de minute, suficienta atat pentru un apartament, cat si chiar pentru o casa. In principiu, autonomia pe care o asigura promite sa poata aspira fara necesitatea reincarcarii acumulatorului pana la 200 de mp.

Tehnologia Optic Eye cu giroscopuri duale urmarete sa ofere o precizie cat mai buna asupra locatiei curente, cat si a traseului pe care aparatul il are de parcurs. Datorita tehnologiei Wi-fi, puteti controla si verifica aparatul foarte usor, chiar si fara sa fiti prezenti fizic la domiciliu. Puteti urmari harta pe care o are de parcurs, zonele pe care le-a aspirat, dar si stadiul consumabilelor.

In situatia in care robotul se descarca inainte de a isi fi terminat treaba, acesta se duce automat la statia de incarcare. Dupa ce si-a reincarcat acumulatorul, revine din locul in care a ramas pentru a continua curatenia.

Si fiindca am mentionat anterior de consumabile, in partea de jos, aparatul este prevazut cu o perie rotativa, dar si o perie laterala care devine in utila in momentul in care sunt de aspirat zone precum de-a lungul peretilor, mobilei, colturilor si asa mai departe. Puteti urmari stadiul lor in aplicatia mobila unde va veti da seama imediat cand trebuie inlocuite.

Roborock E5 review

Roborock E5 este prevazut si cu senzorul anti-coliziune, ceea ce inseamna ca va reusi sa identifice obstacolele fara sa interactioneze violent cu ele. Totodata, capacitatea de colectare pe care o ofera recipientul din dotare este de 640 de ml. In principiu, este suficienta incat sa nu fie nevoie de interuperea activitatii aparatului pentru a goli recipientul respectiv.

Chiar daca robotul beneficiaza de tehnologia Wi-fi ce permite controlul direct de pe telefonul mobil, totusi, este prezenta si o telecomanda foarte utila, mai ales, pentru cei care nu sunt tocmai in pas cu tehnologia. Aceasta este foarte usor de folosit si puteti controla usor si comod aparatul pentru a nu va mai deplasa de fiecare data la el.

Modelul in discutie prezinta un diametru de 35 cm si o inaltime de 9.05 cm, avand o greutate de doar 3 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock E5  este o varianta de robot extrem de convenabila ca pret, dar care ofera tot sprijinul necesar pentru a mentine casa curata. Din punctul meu de vedere, este un produs reusit, care aspira bine, iar functia mop este o reala surpriza placuta. De asemenea, este usor de controlat atat de pe telefon, cat si cu ajutorul telecomenzii, raspunzand prompt la comenzi. Poate fi o achizitie pe cinste al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Roborock E5

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Tehnologie Wi-fi
  • Functie Mop
  • Autonomie mare
  • Tehnologie OpticEye

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Un comentariu la „Robot de aspirare Roborock E5 cu mop si tehnologie Wi-fi | Review si Pareri personale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *