Roborock Cleaner S5 MAX este o combinatie intre aspirator si mop care reuseste sa aspire si sa curete eficient podelele dure, devenind un ajutor de nadejde pentru orice gospodina. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa dscoperiti in continuarea acestui material pe care l-am pregatit.

Robotul Roborock Cleaner S5 MAX este un dispozitiv care beneficiaza de toate dotarile de baza pentru o curatare completa. De asemenea, dispune de setari de curatare personalizabile si permite selectarea zonelor unde doriti sa curate murdaria. Permite salvarea hartilor si curatarea programata.

Totodata, robotul beneficiaza de un design modern, in forma de disc, avand o inaltime potrivita astfel incat sa poata patrunde si pe sub mobilier. In plus, poate trece cu usurinta si pragurile usilor.

Poate fi controlat cu usurinta folosind aplicatia mobila ce permite setarea locurilor unde este nevoie de o curatare mai intensa, puteti verifica locurile pe care le-a aspirat deja, dar si starea in care se prezinta consumabilele. Aparatul vine la pachet cu patru moduri de aspirare si anume: siletnios, echilibrat, turbo si max. Cel mai inalt nivel al zgomotului produs este inregistrat pe modul  max inregistrand 58 dB. Chiar si asa, putem considera ca este un dispozitivi silentios.

Roborock Cleaner S5 MAX se descurca eficient atat pe suprafata podelelor dure, cat si pe suprafata covoarelor. In cel din urma caz, are nevoie de o putere de aspirare mai intensa. Autonomia de doua ore si jumatate este mai mult decat suficienta pentru acoperirea suprafetei intregii case. Capacitatea de colectare a recipientului de murdaria este de 460 ml.

Functia mop vine a pachet cu trei optiuni de reglare a nivelului de apa. Recipientul unde va trebui sa adaugati apa ofera o capacitate de 290 de ml. Foarte important de retinut este faptul ca functia mop poate fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure.

In partea de jos, prezinta o perie principala rotativa si o perie laterala care permite curatarea zonelor mai dificile precum colturile sau de-a lungul peretilor si mobilierului. Este posibil ca imprejurul periei rotative principale sa se infasoare fire de par, iar atunci va trebui ca periodic sa o curatati, prevenind astfel blocarea ei. Totodata, senzorii speciali vor impiedica interactionarea cu diverse obstacole din casa precum piesele de mobilier, pereti si asa mai departe.

Roborock Cleaner S5 MAX review

Verifica oferta actuala!

Dimensiunile robotului sunt de 35 cm diametru si 9.65 cm inaltime, avand o greutate de 3.5 kg.

Concluzii si Pareri

Roborock Cleaner S5 MAX este un model de robot de aspirare prevazut cu mop care ar putea ajuta la intretinerea curateniei in casa mai facila. Este o alternativa excelenta mai ales pentru cei care au copii mici sau chiar animale de companie. Aparatul este usor de controlat, iar aplicatia mobila ofera o interfata prietenoasa. In plus, este un model foarte popular si apreciat in randul cumparatorilor, prin prisma raportului calitate/pret foartre bun.

Review pe scurt: Roborock Cleaner S5 MAX

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aspirator si Mop
  • Tehnologie Wi-fi
  • Senzori speciali
  • Curatare personalizata

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *