Robot de aspirare Concept VR3000 pareri si review complet

Robotul de aspirare Concept VR3000 este fratele mai mare al modelului VR2000, al carui succes este deja dovedit, care poate fi un real ajutor in casa fara sa mai fie nevoie sa folositi aspiratoarele clasice care pot fi greu de carat si manevrat.

Concept VR3000 este un robot aspirator ideal pentru toate aspirat si sters/spalat pe tipurile de pardoseli, de la gresie, parchet pana la covoare cu lungimea parului de pana la 1.5 centrimetri.

Puterea de aspiratie este una superioara si se datoreaza in primul rand motorului de tip BDLC, foarte performant si care se roteste intr-un singur sens, oferind rezultate mai bune decat motoarele standard intalnite la alte aspiratoare.

Prezinta 5 moduri de curatare astfel incat de fiecare data sa folositi programul care va avantajeaza mai mult si sa faceti economie de energie in mod optim, protejand totodata acumulatorul si durata de viata a motorului:

 • Turbo ofera putere excelenta de aspirare si rezultate rapida atunci cand aveti nevoie de asa ceva
 • Auto Smart – ofera o curatare sistematica eficienta a casei, ori de cate ori robotul considera acest lucru
 • Modul Parametre – asigura curatarea optima de-a lungul peretilor si poate fi folosit ori de cate ori dorim sa insistam pe langa pereti sau anumite piese de mobilier
 • Curatere SPOT asigura curatarea impecbila a unei anumite zone specifice cu o miscare circulara, insistand asupra acesteia
 • 30 minute reprezinta programul de curatare rapida, care asigura rezultate optime cu un consum redus de energie

Robotul Concept VR3000 este inzestrat cu o serie de functii care asigura siguranta in utilizare, functia anti-coliziune si cadere previne orice tip de dauna prin faptul ca robotul detecteaza scarile, se poate misca usor printre incaperi si poate urca pe ostacole de pana la 1.5cm, intrand totodata foarte usor pe sub paturi si dulapuri.

Tot pentru un plus de siguranta aparatul are inclusa in pachetul de livrare o banda magnetica care functioenaza ca un perete virtual pentru robot, oferindu-va astfel posibilitatea sa separati incaperile sau orice alt colt din casa pe care nu doriti sa il curatati la un moment dat, fiind foarte eficienta pentru speciile de locuit sau de birou in pland deschis.

Aspiratorul Concept VR3000 are o autonomie de pana la 150 de minute iar datorita capacitatii mari a recipientului colector nu mai este nevoie sa il goliti sau sa adaugati apa in timpul aspirarii sau spalarii. Atunci cand robotul aspirator detecteaza un nivel scazut al bateriei acesta se intoarce singur la statia de andocare pentru reincarcare si isi reia ciclul de aspirare/spalar din locul in care a ramas.

Prezinta un sistem de filtrare in 3 moduri cu filtru HEPA ce asigura captarea oricarei urme de praf si de acarieni, lasand in urma o incapere curata si fara aceste particule nocive sanatatii.

Aplicatia mobila este una dintre cele mai importante chestii de luat in seama cand vorbim de un aspirator robot, astfel ca aceasta este disponibila atat pentru iOS cat si pentru android si va ofera posibilitatea sa controlati aparatul de oriunde. Aceasta are instructiuni vocale disponibile prin intermediul home assistand Alexa sau google Home.

Concept VR3000 vine insotit de urmatoarele accesorii:

 • Telecomanda
 • Perie laterala robot aspirator
 • Lustruitor podele aspirator robot
 • Perie curatare recipient colectare

Pareri despre Concept VR3000

Cumparatorii acestui model de robot aspirator sunt de parere ca produsul este minunat, ca isi face treaba exceptional de bine si ca are o putere de aspirare incredibila, care lasa in urma suprafete perfect curate si spalate.

Acestia lauda aplicatia cu care robotul de aspirare controleaza aparatul iar bateria tine foarte mult pentru a curata chiar si un aparat de 100 de metri patrati, fara a o reincarca.

Concluzii

Trebuie sa tineti cont de faptul ca acest robot aspirator are atat functie de aspirare cat si functie de spalare prin simpla inlocuire a recipientului de praf cu recipientul de apa. Astfel aparatul isi face treaba si nu mai trebuie sa folositi aspiratoarele clasice sau mopurile care consuma mult timp si sunt greoaie.

De aceea noi recomandam acest model foarte util in orice casa, economisind timp pe care puteti sa il petreceti asa cum doriti.

Review scurt: Concept VR3000

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pro

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Navigatie giroscopica
 • Aplicatie telefon
 • Functie de aspirare si spalare
 • Senzori anti-cadere si anti-coliziune

Contra

 • Nu am identificat

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *