Concept VR2110 2în1 RoboCross Gyro este un aspirator robot 2 in 1 care reuseste sa spele si sa lustruiasca foarte bine podelele ceea ce va va ajuta sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Este o solutie foarte practica despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aspiratorul robot Concept VR2110 2în1 RoboCross Gyro prezinta o putere de aspirare de 1800 Pa si poate face fata atat podelelor dure, cat si covoarelor sau mochetelor. Este dotat cu tehnologia de navigatie GyroTec 2.0 care scaneaza intreaga locuinta si creeaza cele mai bune trasee de aspirare. Se orienteaza foarte bine in spatiu, acopera intreaga suprafata a locuintei si nu traverseaza in mod repetat aceleasi locuri. Totodata, senzorul TOF protejeaza obstacolele, peretii si asa mai departe, evitand interactiunea cu acestea. Motorul BLDC digital este mai silentios si economic, timp  in care ofera si o durata de viata mai mare.

Concept VR2110 2în1 RoboCross Gyro pareri

Mai mult decat atat, integreaza si tehnologia Wi-fi care prin intermediul aplicatiei mobile Concept Home permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. Astfel, puteti urmari activitatea aparatului si veti putea realiza toate setarile necesare. In plus, aveti posibilitatea de a verifica oricand si starea consumabilelor.

Aparatul beneficiaza si de un recipient mare unde veti adauga apa. Acesta ofera o capacitate de 600 de ml si va fi necesar atunci cand vreti sa spalati podelele dure. De asemenea, functia Carpet Turbo creste in mod automat puterea de aspiratie atunci cand urca pe covor.

Concept VR2110 2în1 RoboCross Gyro prezinta patru moduri de aspirare si posibilitatea de a programa curatenia pentru o anumita ora. Auto Smart ajuta la curatarea optima a intregului spatiu, modul periferic este excelent pentru curatarea zonelor de langa pereti, iar moul turbo local aspira local zone la putere maxima. In plus, puteti utiliza si functiile Turbo, Intensive si Silent pentru completarea modurilor de curatenie obisnuite.

Sistemul de filtrare in trei etape TripleAirClean cu filtru HEPA 13 elimina in proporite de 99.9% din particulele nocive din aer, bacterii si virusuri. Astfel, va asigura si un mediu mai curat si mai sanatos inclusiv pentru persoanele alergice.

Peria carpet care este o perie in forma  de spirala imbina perii si lamelele de cauciuc curand eficient murdaria de pe orice tip de pardoseala, chiar si covoare. Peria Hard Floor prezinta o suprafata moale cu fibre speciale ce capteaza de pana la trei ori mai multa murdarie de pe suprafata podelelor dure, fara a zgaria. Peria Pet prevazuta cu lamele de cauciuc este excelenta pentru a capta particulele fine de praf, par sau blana de la animalele de companie.

Concept VR2110 2în1 RoboCross Gyro review

De asemenea, autonomia pe care o ofera acest model ajunge la 180 de minute ceea ce permite aparatului sa acopere suprafata generoasa  a unei locuinte. In plus, are o inaltime de 8 cm si un diametru de 35 cm, patrunzand si pe sub mobilier, acolo unde are posibilitatea.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Concept VR2110 2în1 RoboCross Gyro este un aparat util in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mult mai usor. Aspira eficient casa, se orienteaza bine, iar aplicatia mobila este usor de folosit. De asemenea, isi face treaba bine si pe partea de spalare, mopul fiind deopotriva foarte util. In plus, consider ca raportul calitate/pret este unul chiar convenabil.

Review pe scurt: Concept VR2110 2în1 RoboCross Gyro

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Aspirare si spalare
  • 3 tipuri de perii
  • Tehnologie Wi-fi
  • Sistem de filtrare performant

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *