Concept VR2000 este un nou model de robot de aspirare pe care brand-ul Concept il lanseaza si care doreste sa vina in ajutorul nostru, simplificandu-ne munca. Initial, am avut o oarecare reticienta in ceea ce putea sa faca un robot de aspirare, insa acum nu as concepe casa fara el. Nu este un moft, mai ales pentru cei care nu stau tocmai bine cu timpul, ci reprezinta o reala necesitate. In timp ce robotul aspira intreaga locuinta, tu poti face orice altceva si vei termina treaba mult mai rapid.

Robotul de aspirare Concept VR2000 poate aspira cu brio diverse tipuri de podele, beton si chiar covoare cu peri de lungime medie. In general, este un aparat destul de ambitios in sensul ca nu renunta tocmai usor nici macar atunci cand intalneste un covor cu peri mai lungi. Murdaria este colectata intr-un recipient ce are o capacitate de 600 de ml, care poate fi detasat foarte usor, iar recomandarea mea este sa il goliti dupa fiecare sesiune de aspirat. cele doua perii rotative reusesc sa adune foarte bine parul si particulele de praf fine, timp in care, periile laterale au rolul de a curata zone mai dificile cum ar fi de-a lungul mobilei, peretilor, colturile peretilor si asa mai departe.

Acest robot poate indeplini cu succes si functia de mop. practic, trebuie doar sa schimbi recipientul colector de praf cu rezervorul de apa ce ofera o capacitate de 330 ml, dupa care conectezi carpa textila la mop. Si aceasta functie s-a dovedit a fi foarte utile si, in genera, curata destul de bine pardoselile. In final, carpa respectiva poate fi spalata in masina de rufe si reutilizata.

Robotul Concept VR2000  dispune de cinci moduri de curatare, pe care le veti adapta in functie de situatie:

 1. Full Go – presupune curatarea dupa incarcarea aparatului.
 2. Auto Smart – vizeaza curatarea intregului spatiu.
 3. Parameter – se concentreaza pe curatarea zonelor precum de-a lungul peretilor.
 4. Point / Circular – presupune curatarea circulara exact acolo unde este necesar.
 5. 30 de minute – asigura o curatare rapida in numai 30 de minute, insa l-as recomanda in situatia in care este necesara doar intretinerea curateniei.

Interesant este si faptul ca aparatul este dotat cu niste senzori speciali care detecteaza zone perioculoase cum ar fi scarile. De asemenea, identifica si obstacolele pe care, ulterior, le evita. Autonomia aparatului sete de aproximativ 150 de minute, iar personal, l-as vedea eficient atat pentru un apartament, cat si pentru o casa. In plus, filtrele cu care a fost dotat robotul preiznta doua faze ce vor reusi sa elimina orice urma de praf, alergeni si acarieni, oferind astfel un aer mai curat si mai sanatos.

Concept VR2000  vine insotit de o banda magnetica, care va va fi foarte utila. Aceasta va fi amplasata in zone unde nu doriti ca robotul sa patrunda, iar acestea va evita zona respectiva. De asemenea, este important de amintit si faptul ca robotul poate fi controlat foarte usor direct de pe telefonul mobil, chiar si atunci cand nu sunteti acasa. In plus, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand numai 60 dB. Iar pentru ca este un aparat destul de mic, nu va ocupa mult spatiu de depozitare.

Concluzii si Pareri

Concept VR2000  este un robot de aspirare foarte util in orice locuinta, care ne usureaza realmente munca, fiind usor de folosit. Am observat la acest model ca indeparteaza destul de bine murdaria, chiar si de pe covor, aspira eficient chiar si parul de la animalele de companie, praful etc. Nu este galagios, patrunde si in zone precum cele de sub mobila, bineinteles, acolo unde si incape si, in general, reuseste sa intretina foarte bine curatenia in locuinta. Din punctul  meu de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Concept VR2000 

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pro

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • 5 moduri de lucru
 • Carpa lavabila in masian de rufe
 • Silentios
 • Autonomie buna

Contra

 • Nu au fost identificate

De admin

Un comentariu la „Robot de aspirare Concept VR2000 – Review complet”
 1. Ajutorul meu de nadejde pt mentinerea curateniei :). Nu este cel mai performant, dar cu siguranta este ce imi trebuie pt a nu mai fi nevoita sa aspir la 2 zile cu un copil si un animal de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.