Concept VR3510 este un robot de aspirare dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie ce reuseste sa aspire si sa curete eficient podelele, dar si covoarele. In plus, poate fi controlat foarte usor si de pe telefon, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Robotul de aspirare Concept VR3510 este o varianta excelenta atat pentru podelele dure, cat si pentru covoare. Acesta are la baza o metoda avansata de cartografiere prin care scaneaza locuinta si o parte in camere individuale, optimizand traseele de curatare. Datorita functiei de golire automata, recipientul de murdarie va fi curatat automat dupa fiecare aspirare. Murdaria este colectata intr-un rezervor spatios la nivelul statiei de andocare ce nu va necesita curatare mai devreme de doua luni.

Asa cum spuneam anterior, robotul de la Concept are la baza navigatia laser LaserTec 2.0 prin care scaneaza locuinta in detaliu si creeaza harta precisa a casei pentru o planificare mai buna a curateniei. Astfel, aparatul se va orienta mult mai bine in spatiu, iar datorita rotilor mari si motorului puternic, va reusi sa treaca peste praguri si obstacole cu inaltimi de pana la 1.8 cm inaltime.

Acesta integreaza tehnologia de filtrare in trei trepte cu filtru HEPA 13 care capteaza in proportie de 99.9% din praf, polen, bacterii si virusuri care v-ar putea pune sanatatea in pericol.

Puteti urmari intreaga activitata a dispozitivului prin intermediul aplicatiei mobile. Astfel, veti putea vedea harta casei, activitatea aparatului, puteti realiza setarile dorite si verifica starea consumabilelor. Mai mult decat atat, puteti seta si programul de curatare, respetiv nivelul puterii de aspiratie si intensitatea dozarii apei. Functia de spalare va fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Aveti posibilitatea de a stoca pana la cinci harti in aplicatia mobila astfel ca aparatul se va putea ocupa fara probleme de curatenie in locuinte cu mai multe etaje. Echipamentul de baza include sase saci de murdarie, sase perii laterale si trei seturi de filtre.

Recipientul de praf prezinta o capacitate de 300 de m si este utilizat pentru aspirarea normala. Daca veti atasa si accesoriul pentru mop, puteti aspira si sterge simultan.

Puterea de aspirare a robotului Concept VR3510 poate ajunge la 3300 Pa. Prezinta trei niveluri de putere, ce variaza in fucntie de modul de curatare selectat. Totodata, este dotat cu o baterie Li-Ion de 5200 mAH ce ofera o autonomie de pana la 250 de minute.

Robotul integreaza doua perii principale si anume: peria pentru covoare excelenta pentru toate tipurile de podele si covoare si peria PET ce permite captarea firelor de blana ale patrupedului. In plus, cele doua perii laterale aduna eficient murdaria din jurul peretilor, mobilierului, colturile greu accesibile si asa mai departe.

Concept VR3510 review

In momentul in care robotul intalneste covorul, creste automat puterea de aspirare pentru a indeparta eficient si murdaria profunda. Indata, ce revine la podelele dure, puterea de aspirare revine si ea la starea initiala.

Robotul integreaza si senzori de impact, respectiv senzori de cadere ce impiedica interactiunea cu obstacolele, peretii sau mobilierul si chiar caderea in gol a dispozitivului, inclusiv pe scari. Aparatul ofera trei moduri de curatare si anume: compet, zona sau local.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Concept VR3510 este un model de robot de aspirare 2 in 1 foarte modern, ce reuseste sa optimizeze procesul de curatenie in locuinta. Poate fi foarte usor de controlat direct de pe telefonul mobil, iar ceea ce este de apreciat este ca poate stoca mai multe harti, fiind excelent si pentru persoanele care locuiesc in case pe mai multe niveluri. Este o varianta inspirata al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Concept VR3510

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Statie inteligenta
  • Functie de spalare
  • 3 moduri de operare
  • Control de pe telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.