Xiaomi X10 este un robot de aspirare ce include functiile de aspirare si spalare reusind sa mentina curatenia mai usor in locuinta. Isi poate face treaba foarte bine chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu, dar mai intai, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Xiaomi X10 prezinta o putere de aspirare de 4000 Pa, putand indeparta foarte bine murdaria de pe suprafata podelelor dure, dar si a covoarelor sau mochetelor. Totodata, functia de spalare va fi utilizata exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Acesta are la baza tehnologia de navigatie laser LDS ce reuseste sa scaneze intreaga locuinta realizand harta casei. Datorita tehnologiei Wi-fi si a aplicatiei mobile, puteti vizualiza harta casei, puteti monitoriza activitatea aparatului, precum putem verifica si starea consumabilelor.  In plus, aveti posibilitatea tot prin intermediul aplicatiei sa realizati toate setarile dorite.

O caracteristica interesanta a acestui model se refera la functia de auto-curatare ce presupune un rezervor cu capacitatea de 2.5 litri care aspira murdaria din recipientul aparatului. Acesta se afla la nivelul statiei de incarcare. In acest fel, nu va mai fi necesar sa curatati voi recipientul dupa fiecare aspirare, ci veti goli sacul din rezervor mult mai rar.

Recipientul de praf prezinta o capacitate de 400 de ml, iar recipientul de apa are o capacitate de 200 de ml. Aparatul integreaza senzori avansati care previn interactiunea cu obstacolele din locuinta, dar si caderea pe scari si de la inaltimi mari.

Xiaomi X10 este echipat cu o perie principala ce capteaza murdaria si o perie laterala care aduna murdaria din zone dificile precum colturi, de-a lungul mobilei si peretilor. Mopul dublu asigura o curatare optima podelelor dure.

Aparatul este echipat cu baterie de 5200 mAh, asigurand o autonomie de 180 de minute, ceea ce face ca aparatul sa poate acoperi si suprafete mai mari.

Xiaomi X10 review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Xiaomi X10 este un model 2 in 1 bine realizat ce integreza functii moderne ajutandu-va sa intretineti mai usor curatenia in locuinta. Aplicatia mobila functioneaza excelent si aveti posibilitatea de a controla dispozitivul direct de pe telefon chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Puterea de aspirare este una buna si reuseste sa spele eficient si podele. Este o alternativa interesanta al carei raport calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Xiaomi X10

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologie Wi-fi
  • Functie de spalare
  • Auto-curatare
  • Putere buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.