Roborock S8 este un aspirator robot inteligent cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia casei fara efort, fiind usor de controlat chiar si de pe telefonul  mobil. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat cand va vom prezenta cele mai importante informatii.

Aspiratorul robot Roborock S8 este prevazut cu o putere de aspirare de 6000 Pa si poate face fata atat pentru a curata podele dure, cat si covoare sau mochete. Absoarbe eficient muraria, praful, parul de la animalele de companie si asa mai departe. Include perie DuoRoller care se refera la o perie principala dubla din cauciuc ce poate indeparta foarte bine murdaria si particulele mici de praf, reducand incurcarea parului.

Totodata, beneficiaza si de functia mop care reuseste sa frece de pana la 3000 de ori pe minut, ridicand mopul la 5 mm pentru curatarea petelor uscate. Este dotat cu senzori inteligenti care detecteaza obstacolele si previne interactionarea cu ele.

Sistemul de navigatie LiDAR creeaza harti virtuale detaliate astfel ca aparatul va reusi sa gaseasca ruta optima pentru a acoperi intreaga suprafata. Mai mult decat atat, gratie tehnologiei Wi-fi si a aplicatiei  mobile, puteti crea rutine personalizate de curatare. De asemenea, tot prin intermediul aplicatiei mobile, puteti verifica activitatea aparatului, dar si starea consumabilelor. Toodata, puteti crea si zone interzise desenand in aplicatie, acolo unde robotul nu va patrunde.

Acesta are la baza sistem de curatare VibraRise care freaca cu presiune constanta suprafetele eliminand mai bine murdaria persistenta. Indata, ce si-a terminat activitatea aparatul se retrage singur la statia de andocare. Sau daca se intampla ca bateria sa se descarca inainte ca aparatul sa isi termine treaba, acesta se retrage la statia de andocare pentru reincarcare, iar odata incarcata bateria, isi va relua activitatea exact din punctul in care a ramas.

Roborock S8 review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock S8 este un model de aspirator robot bine realizat cu putere buna de aspirare si performante ridicate. Acesta reuseste sa aspire, dar si sa spele bine podelele dure, este usor de controlat din aplicatia mobila, iar sistemul de cartografiere functioneaza excelent. Astfel, acest robor de aspirare poate fi o solutie eficienta prin care sa mentineti curatenia mai usor. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Roborock S8

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie mop
  • Tehnologie Wi-fi
  • Senzori inteligenti
  • Cartografiere locuinta

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.