Xiaomi E10 este un robot de aspirare 2 in 1 avantajos ca pret care va poate ajuta sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Poate fi o solutie de mare folos, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare.

Robotul de aspirare Xiaomi E10 aspira si spala foarte usor podelele dure, reusind sa tina murdaria sub control. Include patru nivelul de aspiratie pe care le puteti regla indepartand particulele de praf si resturi, dar si particule foarte mici. Este echipat cu un rezervor de praf de 400 de ml si un rezervor de apa de 200 de ml. In acelasi timp, dispune de o perie laterala care capteaza murdaria din colturi, de-al lungul mobilie si peretilor si o perie principala care retine murdaria.

De asemenea, beneficiaza de filtrare tripla care retine particule de praf din aer, eliberand un aer mai curat. Mai mult decat atat, puteti regla si debitul de apa cu trei niveluri astfel incat sa adaptati in functie de tipul de podea pe care o va curata.

Gratie tehnologiei Wi-fi puteti controla robotul direct de pe telefon, folosind aplicatia mobila. Astfel, il veti putea porni sau opri, ii veti putea urmari activitatea, controla si verifica consumabilele.

Aparatul poate trece peste obstacole cu inaltimea de pana la 1.5 cm. In plus, ofera o autonomie suficient de mare de 110 minute.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Asadar, Xiaomi E10 este un robot de aspirare 2 in 1 ieftin si practic care poate mentine curatenia usor in locuinta. Este usor de controlat, aspira eficient si curata podelele dure,  iar aplicatia mobila ofera o interfata prietenoasa chiar si pentru cei care nu sunt foarte obisnuiti cu tehnologia. Astfel, poate fi o solutie eficienta pentru diferite situatii, fie ca locuiti la casa sau intr-un apartament, iar raportul calitate/pret este de departe unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Xiaomi E10

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie spalare
  • Functie Wi-fi
  • Usor de setat

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.