0
(0)

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO poate fi un ajutor de nadejde in locuinta, pentru aspirarea mai facila fara sa fie necesar vreun efort din partea voastra. Daca in mod obisnuit, robotii de aspirare presupuneau doar aspirare uscata, ei bine, modelul in discutie prezinta si uscare umeda, astfel fiind ideal  pentru persoane ocupate care sunt mereu contra timp sau care au copii ori chiar animale de companie.

Practic, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO este o varianta superioara a modelului Mi Robot Vacuum fiind dotat cu sistem imbunatatit de navigare laser LDS, avand o viteza mai mare, dar si o precizie si cartografiere mai buna. Robotul prezinta o putere de 33 W si poate face fata cu succes atat podelelor dure, cat si covoarelor, insa cu mentiunea ca firul acestora sa fie de lungime, cel mult, medie. Rezervorul de colectare prezinta o capacitate de 300 de ml, totusi suficient de mare incat sa nu fie nevoie sa intrerupeti aparatul pentru a goli recipientul. In plus, respectivul recipient este prevazut cu un control inteligent, de monitorizare a nivelului apei in rezerve, pe trei stadii, o pompa de apa cu senzorul cu micro control, precum si un senzor ce indica nivelul apei in rezervor.

 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO recipiente

Robotul in discutie dispune de trei moduri de curatare a pardoselilor si covoarelor – aspirare si spalare simultana, doar aspirare sau doar spalare. Buna precizie, navigarea asistata si detectarea traseului si obstacolelor se datoreaza celor 12 senzori performanti cu care aparatul a fost dotat. Mai mult decat atat, beneficiaza de tehnologia Wi-fi, ceea ce inseamna ca prin intermediul aplicatiei mobile, poti controla aparatului fara sa fii prezent fizic la domiciliu. Astfel, poti seta ora de curatenie, modul de curatare si chiar traseul pe care vrei sa il realizeze, doar prin intermediul catorva comenzi. Aplicatia nu ar trebui sa va creeze probleme, fiindca prezinta o interfata destul de intuitiva.

Sistemul de mapare cu laser LDS foloseste pozitii de calibrare a spatiului ce analizeaza pe mai multe nivele, utilizand algoritmi avansati pentru o curatare optima a intregii locuinte. In general, recunoaste cu succes obstacolele, nu zgarie mobila si ajunge si in spatii mai dificile, evident, daca ii este permis. Poate trece peste obstacole, cum ar fi pragurile, insa inaltimea acestora trebuie sa fie mai  mica de 2 cm. La finalul fiecare sesiuni de aspirare, se retrage singur la statia de andocare.

In partea inferioara, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO prezinta peria principala, dar si o perie laterala care ghideaza murdaria de langa mobila, de-a lungul peretilor si asa mai departe catre traseul de aspirare. Astfel, va putea curata si zonele aparent mai dificile.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO perii

Autonomia oferita de acest produs este si ea una buna, ce poate ajunge pana la 110 minute. Deci, cu siguranta nu se va descarca in timp ce aspira casa. In plus, nu este un aparat foarte galagios, inregistrand in acest sens  77  dB.

Poti porni sau opri aparatul si prin intermediul butoanelor amplasate in partea superioara, insa, personal, mi se pare mult mai practica aplicatia, fiindca ofera mai multa flexibilitate.

Dimensiunile acestuia sunt de 35 cm diametru si  9.45 cm inaltime, avand o greutate de 3.6 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO este un robot de aspirare care se descurca foarte bine, iar acest lucru nu m-a surprins, fiindca am testat suficient de multi roboti Xiaomi, incat sa imi dau seama ca merita. La primul test, l-am incercat complet si l-am lasat sa faca cartografierea locuintei. Zis si facut! Cartografierea s-a realizat cu o precizie buna, memorand-o ulterior si ajutandu-l, practic, la urmatoarele utilizari. Se seteaza foarte usor din aplicatie si isi face treaba foarte bine atat pe partea de aspirare uscata, cat si pe aspirare umeda. In mod evident, aspirarea umeda poate fi folosita pe suprafata podelelor dure, nu pe covoare. Consider ca poate fi o achizitie buna, iar raportul calitate/pret cu care vine la pachet este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Aspirare uscata, aspirare umeda
  • Tehnologie Wi-fi
  • Autonomie buna
  • Senzori performanti

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *