Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este o varianta foarte accesibila ca pret, ba chiar extrem de convenabila mai ales in perioada reducerilor, ce reuseste sa ofere o aspirare eficienta, dar si o spalare optima in cazul suprafetelor dure. De asemenea, se bucura de o autonomie buna, dar si un control facil, insa mai multe detalii vom discuta la momentul potrivit.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este un model prevazut cu o putere de 40 W, facand fata cu succes atat pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor. Este important de  mentionat faptul ca functia de mop a aparatului poate fi folosita doar pentru podelele dure cum ar fi gresie, parchet, marmura si asa mai departe. Cu alte cuvinte, nu este indicata pentru suprafata covoarelor sau a mochetelor.

Practic, acest model este o varianta imbunatatita a robotului Mi Robot Vacuum Cleaner, venind la pachet cu o functie in plus – aceea de mop! Aparatul este prevazut cu senzori laser, ceea ce impiedica interactionarea cu obstacolele aflate in locuinta, prevenind in acelasi timp, si caderea de la inaltime mare, cum ar fi, de exemplu, pe scari. In partea din fata, dispune de o banda de cauciuc, ceea ce previne zgarierea mobilierului.

Robotul beneficiaza de un recipient unde este colectat praful cu capacitatea de 600 de ml si un recipient pentru apa cu capacitatea de 200 de ml. Capacitatea oferita este suficient de mare incat sa poata aspira intreaga locuinta, fara sa fie nevoie sa intrerupeti sesiunea de aspirat pentru a il goli. Poate capta fara probleme murdaria, atat resturile mai mici, cat si cele mai mari, parul provenit de la animalele de companie, praful si asa mai departe. In partea de jos, dispune o perie principala rotativa si o perie laterala care va capta eficient murdaria de-a lungul peretilor si mobilierului directionandu-l catre traseul principal de aspirare.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner recipient

Un alt avantaj al produsului se refera la posibilitatea de a detasa filtrele din dotare pentru a le spala. Astfel, le puteti refolosi mai mult timp inainte de a le inlocui.

O functie cu totul interesanta este cea Wi-fi care permite controlarea aparatului si monitorizarea acestuia de la distanta, chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Este necesara doar descarcarea aplicatiei mobile Mi Home si veti putea controla aparatul mai usor decat v-ati fi gandit. Cu ajutorul acesteia, puteti porni sau opri aparatul, il puteti programa sau monitoriza activitatea sa, precum puteti verifica si starea consumabilelor pentru a sti cand a sosit momentul pentru a le inlocui.

In plus, gratie dimensiunilor compacte, masurand doar 8.2 cm inaltime si 35.3 cm latime, se poate strecura si in zona mai greu accesibile. Totodata, presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 72 dB. La finalul aspirarii sau in cazul in care bateria se descarca, aparatul se retrage singur la statia de andocare.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner incarcare

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este o varianta buna de robot capabil sa mentina curatenia in locuinta, reusind cu brio sa imi intreaca asteptarile. Reuseste sa urce cu succes si covoarele putin mai inalte, trece fara probleme pragurile, oferind o aspirare destul de buna. In ceea ce priveste functia mop, din punctul meu de vedere, este eficienta in a curata praful de pe podea si de ea o mentine curata. Aplicatia mobila este usor de folosit, fiind deja familiarizat cu ea avand in vedere ca nu este pentru prima data cand testez un robot de aspirare Xiaomi dotat cu functia Wi-fi. Daca analizez produsul in ansamblu, pot spune ca raportul calitate-pret al acestui model este unul excelent.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner recipient

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie mop
  • Tehnologie Wi-fi
  • Usor de folosit
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.