0
(0)

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C este un robot de aspirare foarte accesibil ca pret capabil sa mentina mai usor curatenia in locuinta. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C prezinta o putere de aspirare de 2200 Pa si poate capta eficient murdaria atat de pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor cu peri scurti. Functia mop poate fi utilizata exclusiv pe suprafata podelelor dure. Aceasata ofera trei nivele, putand regla astfel cantitatea de apa.

Acesta are la baza algoritmul de scanare VSLAM care ajuta dispozitivul sa scaneze intreaga locuinta si sa creeze traseele de aspirare. Integreaza o baterie de 3200 mAh ce asigura o autonomie de 110 minute, putand astfel aspira o suprafata de pana la 150 de mp. Tootadata, acesta prezinta recunoastere vizuala imbunatatita, astfel ca va capta pana la 30 de fotografii ale mediului pe secunda prin intermediul senzorului. Identifica eficient obstacolele pe care le intalneste si le evita.

Robotul integreaza si functia Wi-fi ce permite controlarea direct de pe telefon folosind aplicatia Xiaomi Home. Prin intermediul acesteia puteti monitoriza activitatea aparatului, puteti interveni atunci cand este necesar si puteti verifica starea consumabilelor.

Capacitatea rezervorului de praf este una generoasa, de 600 de ml, iar a rezervorului de apa de 200 de ml.

In partea de jos, produsul include o perie principala si o perie laterala care este utila pentru curatarea murdariei din zone precum de-a lungul peretilor si mobilei, din colturi si asa mai departe.

Aparatul prezinta un diametru de 35 cm si o inaltime de 8.51 cm avand o greutate de 3.3 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C este un model cu care puteti intretine curatenia usor in locuinta si care vine la pachet cu un raport calitate/pret convenabil. Aspira eficient, este usor de controlat de pe telefon, iar in ansamblu, presupune un mod de utilizare intuitiv. Poate fi o alternativa buna si pentru cei cu un buget redus.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie Wi-fi
  • Aspirare si Spalare
  • Usor de utilizat

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *