0
(0)

Viomi Alpha 2 Pro este un aspirator robot excelent pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta, fiind foarte practic si eficient. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta mai multe informatii utile.

Aspiratorul robot Viomi Alpha 2 Pro curata foarte bine intreaga locuinta. Este prevazut cu sistem de navigatie cu laser dublu Lidar, ce identifica usor orice camera si ajuta la evitarea eventualelor obstacole care apar in cale. Totodata, poate aspira si spala in acelasi timp podelele dure, puterea de aspirare ajungand pana la 4000 Pa. Mai mult decat atat, rezervorul de murdarie poate fi golit automat, beneficiind de sistem de autocuratare. Acesta se refera la un rezervor mare la nivelul statiei de andocare care aspira murdaria din recipient dupa fiecare aspirare.

Beneficiind de sistem dual de navigatie cu patru senzori laser inteligenti, aparatul poate detecta cu o buna precizie obstacolele din casa pana la o distanta de 70-90 cm. Mai mult decat atat, ocoleste mobilierul, aparatul sau alte articole precum papuci, bolurile animalelor de companei si asa mai departe.

Mai mult decat atat, poate curata eficient si zone mai dificile precum cele de-a lungul peretilor si mobilierului, colturilor si asa mai departe. In plus, scanarea precisa a camerelor permite sa curete eficient intreaga suprafata.

Este prevazut si cu sistem de filtrare triplu ce dispune de filtru HEPA astfel incat sa poata bloca pan ala 95% dintre particulele daunatoare din locuinta.

Robotul Viomi Alpha 2 Pro poate fi controlat direct de pe telefonul mobil, gratie functiei Wi-fi. Astfel, veti putea urmari activitatea aparatului de la distanta, veti putea realiza setarile necesare sau verifica starea consumabilelor. Mai mult decat atat, puteti regla si nivelul de debit al apei atunci cand aparatul spala podelele dure.

Acesta este echipat cu o baterie de 5200 mAH ce ofera o autonomie de pana 200 de minute, facand fata si unor suprafete mai mari, de pana al 420 mp. Vine la pachet cu statia de golire, rezervorul 2 in 1 de apa/praf, peria principala, peria laterala, filtrul HEPA, trei saci de gunoi, suport pentru mop, doua levete pentru mop si 10 de unica folosinta, instrumente de curatare, capac pentru peria principala, filtru HEPA si manual de utilizare.

Recipientul de praf are o capacitate de 200 de ml, iar rezervorul de apa de 320 ml.

Aspirator robot Viomi Alpha 2 Pro review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Viomi Alpha 2 Pro este o varianta moderna de robot de aspirare care poate aspira si spala in acelasi timp podelele dure asigurand o buna eficienta. Este un model potrivit si pentru locuinte cu suprafete mai mari, iar acest lucru se datoreaza autonomiei generoase. Se orienteaza foarte bine in spatiu, iar aplicatia mobila este usor de folosit. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Viomi Alpha 2 Pro

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de auto-curatare
  • Wi-fi
  • Navigatie laser
  • Functie de spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *