Robotul de aspirare Dreame F9 este un model 2 in 1  care aspira si spala podelele, ajutandu-va sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti imediat, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul Dreame F9 aspira eficient murdaria de pe suprafata podelelor dure, cat si a covorului, iar functia de spalare poate fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure. Include sistem de mapare dinamic care scaneaza locuinta de 50 de ori pe secunda. Are la baza 14 seturi de senzori care se adapteaza la mediul inconjurator impiedicand interactiunea cu obstacolele ce apar in jur, dar si pentru evita caderea de la inaltime.

Aparatul include functia Wi-fi ce permite controlarea direct de pe telefonul mobil. Astfel, veti putea vizualiza harta casei, veti putea verifica traseele de aspirare, veti efectua setarile dorite mai usor si verifica starea consumabilelor.

In partea de jos, dispune de o perie principala rotativa care capteaza murdaria, dar si de o perie laterala care aduna murdaria din zona mai dificile precum de-a lungul mobilei si peretilor, din colturi si asa mai departe.

De asemenea, aparatul ofera o autonomie de 150 de minute, ceea ce ii permite sa aspire fara a se descarca suprafata unei locuinte generoase. Dupa ce isi termina activitatea, aparatul se retrage automat la statia de andocare. Rezervorul de murdarie are o capacitate de 600 de ml, iar cel de apa de 200 de ml.

Robotul vine la pachet alaturi de dock-ul de incarcare, rezervorul de apa, panza pentru mop, instrumentul de curatare, cablul de alimentare, peria laterala si manual. Dimensiunile acestuia sunt de 35 cm diametru si 8 cm inaltime, alaturi de o greutate de 1.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul Dreame F9 este un model ce poate aspira si spala podelele foarte usor, fiind o solutie eficienta la un pret accesibil. In ansamblu, isi face treaba eficient, iar functiile din dotare sunt foarte utile. Autonomia este una generoasa, iar aparatul poate fi foarte usor de controlat direct de pe telefon. In plus, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Dreame F9

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Aspirare si spalare
  • Autonomie mare
  • Functie Wi-fi

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.