0
(0)

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra este un nou robot de aspirare din gama Xiaomi care poate aspira si spala in acelasi timp, optimizand astfel curatenia in locuinta. Daca este cea mai buna alternativa pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra este un model ce prezinta o putere de aspirare de pan ala 4000Pa si poate fi folosit pe orice fel de suprafata. Isi face treaba foarte bine atat pe suprafata podelelor dure precum parchet, gresie, marmura etc, dar si pe suprafete moi precum covoare, mochete si asa mai departe. De retinut, insa, este faptul ca functia de spalare poate fi folosit doar pe suprafata podelelor dure.

Aparatul are la baza navigatie cu laser LDS care planifica inteligent traseul de aspirare scanand intreaga locuinta cu o precizie foarte buna. Totodata, beneficiind si de tehnologia Wi-fi ce permite controlarea prin intermediul aplicatiei mobile, veti putea urmari robotul in timp ce isi desfasoara activitatea, il puteti seta sa curete anumite incaperi sau zone, timp in care puteti verifica si locurile pe care le-a curatat si pe cele care urmeaza sa le aspire, respectiv starea consumabilelor.

Reuseste sa evite foarte bine obstacolele, se retrage de langa marginea treptelor si anticipeaza excelent spatiul stramt. Bateria prezinta o capacitate mare de 5200 mAh care asigura o autonomie impresionanta de pana la 4 ore, ceea ce inseamna ca poate acoperi si suprafata unei locuintei mai mari.

O alta inovatie a acestui robot se refera la sistemul de auto-golire a rezervorului de praf, care in doar 10 secunde va fi curatat. Acest rezervor care goleste recipientul integrat de la nivelul aparatul ofera o capacitate generoasa de 4 litri, astfel curatarea lui va fi necesara destul de rar. Capacitatea de colectare a rezervorului de praf integrat are o capacitate de 550 de ml, iar rezervorul de apa pentru functia mop ofera o capacitate de 200 de ml.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ofera trei moduri de curatare si anume: standard, silentios si max. In partea de jos, beneficiaza de o perie principala si o perie laterala care vor capta eficient murdaria si din zona mai dificile precum colturi, de-a lungul peretilor si mobilei si asa mai departe.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra review

Dimensiunile acestui model sunt de 35.3 cm diametru si 9.88 cm inaltime, avand o greutate de 4.15 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra  este o alternativa 2 in 1 foarte interesanta, care se descurca excelent atat pe partea de uscare, cat si pe partea de spalare. Sistemul de navigatie este foarte bun, optimizeaza excelent traseele de aspirare, iar sistemul de auto-curatare este foarte ingenios. Poate fi o alegere inspirata al carei raport calitate/pret fiind excelent.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra 

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Aspirare si spalare
  • Navigatie Laser LDS
  • Wi-fi
  • 3 moduri de curatare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *