0
(0)

Roborock S7 este un robot de aspirare performant dotat cu senzori si tehnologii ce optimizeaza activitatea aparatului si va ajuta sa mentineti curatenia cu mai putin efort. Dar mai intai va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Roborock S7 este un model ce asigura aspirarea si spalarea podelelor. Indeparteaza foarte bine murdaria atat de pe podelele dure, cat si de pe covoare. Functia de spalare poate fi folosita pentru curatarea podelelor dure. Spre deosebire de modelele anterioare, aceasta varianta elimina murdaria multGratie periei principale din cauciuc HyperForce, puterea de aspirare este optimizat, iar aparatul mai eficient.

In acelasi timp, si functia de spalare este optimizata, iar datorita presiunii constante de 600 g sigura o curatare uniforma in intreaga casa. Mai mult decat atat, gratie senzorului ultrasonic, aparatul detecteaza covorul, iar in acel moment, isi va ridica mopul si va continua aspirarea, fara a isi intrerupe activitatea.

Mopul dispune de mai multe setari si anume: ridicare automata, evitare covor, curatare cu spalare continua. Depinde foarte mult de locuinta voastra, respectiv, daca aveti covoare in ea.

Gratie tehnologiei Wi-fi si, implicit, a aplicatiei mobile, veti putea controla aparatul direct de pe telefon. Puteti vedea astfel ruta de aspirare, puteti interveni acolo unde considerati necesar si puteti verifica starea consumabilelor. In plus, aplicatia mobila permite reglarea puterii de aspirare, intensitatea vibratiei si secventele de curatare, personalizand astfel activitatea aparatului.

Roborock S7 este prevazut cu perie de cauciuc foarte rezistenta oferind protecite impotriva blocarii atunci cand se acumuleaza smocuri de par. Mai  mult decat atat, permite cartografierea intregii locuinte, pe etaje, iar aparatul va recunoaste automat etajul unde se afla. In acelasi timp, ofera posibilitatea de blocare in timpul repausului pentru ca cei mici sau animalele de companie sa nu il porneasca involuntar.

Puterea robotului este de 68 W si pune la dispozitie o autonomie de 180 de minute, suficient de mare incat sa poata aspira o locuinta prevazuta cu mai multe etaje. Capacitatea de colectare este si ea generoasa, ajungand la 470 de ml. In plus, nu este galagios in timpul functionarii, inregistrand cel mult 67 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 35 cm diametru si 9.65 cm inaltime, alaturi de o greutate de 4.7 kg.

Roborock S7 review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Roborock S7 poate fi o alegere foarte buna in materie de roboti de aspirare, ce asigura o curatare eficienta intregii locuinte. Aspira excelent atat podeaua dura, cat si covoarele, indeparteaza fara probleme murdaria de pe gresie sau parchet si se orienteaza foarte bine in spatiu. Daca locuiti la casa si aveti mai multe etaje, poate fi o optiune excelenta. In plus, raportul calitate/pret este foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Roborock S7

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Senzori cu ultrasunet
  • Navigatie LiDar
  • Wi-fi, aplicatie mobila cu posibilitatea personalizarii programelor de aspirare
  • Recipient spatios

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *