Symbo LASERBOT 650 WiFi este un model de robot de aspirare 2 in 1, care nu doar aspira podelele, ci poate sa le si lustruiasca datorita functiei mop implementate. Este o varinata foarte accesibila ca pret, dar inainte de toate, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate informatiile pe care trebuie sa le stiti.

Aspiratorul robot Symbo LASERBOT 650 WiFi a fost special conceput pentru a face fata cu succes murdariei de pe toate tipurile de pardoseli dure, oferind o putere buna de aspirare si o precizie excelenta. Este o solutie inspirata si pentru cei care au animale de companie si vor sa mentina mai usor curatanie in casa. Aspira eficient praful si murdaria de pe toate tipurile de podele dure, dar si de pe covoarele cu peri scurti, iar functia mop poate fi folosita exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Modelul in discutie a fost prevazut cu motor BLDC puternic care asigura o durata de iata lunga. In acelasi timp, are la baza navigatie laser ce ofera o precizie foarte buna in realizarea hartii casei sau a apartamentului. Astfel, planifica foarte bine traseele pe care le are de urmat si va optimiza intreaga ativitate. Mai mult decat atat, poate scana si memora pana la cinci harti.

In timpul aspirarii, robotul se deplaseaza sistematic, evaluand cele mai bune trasee pentru a acoperi intreaga suprafata pe care o are de aspirat. Totodata, reuseste sa evite foarte usor obstacole precum mobilier, pereti si alte obiecte din casa.

In ceea ce priveste functia mop, nu trebuie sa va faceti griji ca va lasa prea multa apa in urma sa. Acesta dozeaza automat cantitatea optima de apa care este controlata de o pompa electronica. In acest fel, apa este distribuita eficient, iar materialul din mop va fi mereu umezit in mod adecvat. Astfel, reuseste sa curete bine si murdaria uscata.

In partea din spate prezinta un recipient de praf pe care il puteti inlocui cu recipientul de apa si praf 2 in 1. Va fi util in momentul in care vreti sa stearga si sa spele in acelasi timp. Volumul recipientului de apa este de 230 de ml, suficient de mare incat sa nu fie necesar sa intrerupeti activitatea aparatului pentru realimentare. In acelasi timp, volumul recipientului de praf este de 240 de ml.

Este important de mentionat si faptul ca aparatul dispune si de functia Wi-fi care permite controlarea acestuia direct de pe telefonul mobil fie ca va aflati sau nu acasa. In acest fel, ii veti putea monitoriza in timp real activitatea si, mai mult decat atat, puteti chiar sa realizati toate setarile dorite. In acelasi timp, ofera si posibilitatea de a crea direct din aplicatie zone interzise sau pereti virtuali acolo unde nu doriti ca aparatul sa ajunga. Pe de alta parte, puteti seta pentru a aspira anumite locuri de mai multe ori sau de a curata local anumite zone la cerere.

In plus, Symbo LASERBOT 650 WiFi integreaza filtru HEPA excelent chiar si pentru persoanele care sufera de diverse alergii. Acesta reuseste sa capteze chiar si cele mai fine particule de praf si alergeni asigurand o filtrare pe doua niveluri. Aerul eliberat ulterior este mult mai curat.

Unn accesoriu foarte util pe care nu il gasim la orice robot de aspirare este peria speciala PET care reprezinta o combinatie de peri si lamele ce au capacitatea de a retine foarte bine blana lasata de patrupede pe podea sau covoare. In plus, autonomia de 120 de minute este suficient de  mare incat sa poata curata suprafata unei locuinte fie ea si mai spatioase fara a se descarca. La final, dupa terminarea curateniei, se retrage automat la statia de andocare.

In ceea ce priveste zgomotul produs, este un aparat mult mai silentios decat aspiratoarele clasice, nivelul maxim fiind de doar 65 de dB.

Diametrul aspiratorului este de 32.5 cm, inaltimea de 9.6 cm, iar greutatea de 2.5 kg.

Symbo LASERBOT 650 WiFi vine la pachet cu urmatoarele componente:

 • statia de incarcare
 • adaptorul de incarcare
 • telecomanda
 • recipientul pentru praf si mop
 • doua tesaturi mop
 • un filtru HEPA de schimb
 • doua perii laterale de schimb
 • o periuta de curatare
 • o banda de delimitare cu lungimea de 1 metru

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Symbo LASERBOT 650 WiFi este un model interesant care se descurca bine pentru a intretine curatenia usor in locuinta, putand fi o solutie si pentru cei care au animale de companie in casa. Un avantaj pentru multi utilizatori se refera si la faptul ca aplicatia mobila este disponibila si in limba romana, aspect pe care l-am vazut adesea mentionat. Aceasta functioneaza bine, aparatul este usor de controlat direct din aplicatie si puteti face acest lucru chiar si de la serviciu, singura conditie fiind aceea ca inainte sa plecati de acasa sa lasati usile deschise pentru a putea patrunde in toate locurile pe care le va avea de aspirat. Din punctul meu de vedere, raportul calitate/pret pentru acest produs este unul foarte convenabil.

Review pe scurt: Symbo LASERBOT 650 WiFi

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.6/10

Pro

 • Raport calitate/pret convenabil
 • Functie Wi-fi
 • Aspirare si spalare
 • Filtru HEPA
 • Navigatie laser

Contra

 • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.