Robot de aspirare Roborock Q7 Review si Pareri utile

Roborock Q7 este un robot de aspirare care integreaza si functia mop fiind excelent pentru mentinerea mai facila a curateniei in locuinta. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Roborock Q7 prezinta o putere de aspirare de 2700 Pa reusind sa faca fata murdariei de pe podelele dure, dar si din covoare sau mochete. Functia mop este potrivita pentru curatarea podelelor dure. In momentul in care detecteaza vreun covor in calea sa, aparatul intensifica puterea de aspirare pentru o curatare mai buna.

Un alt aspect interesant la acest model este functia de auto-curatare. Practic, la nivelul docului exista un rezervor cu capacitatea de 2.5 litri care aspira murdaria din recipientul aparatului astfel ca nu va mai fi nevoie sa il curatati dupa fiecare aspirare. Practic, veti goli respectivul sac de praf mult mai rar, iar confortul utilizatorului creste exponential.

Capacitatea recipientului de murdarie de la nivelul aparatului este de 750 ml, iar al recipientului cu apa pentru functia mop de 180 ml.

Roborock Q7 integreaza sistem de navigatie LiDAR PreciSense care scaneaza intreaga locuinta si creeaza harti pentru o aspirare mai precisa si trasee bine optimizate. Mai mult decat atat, acesta are capacitatea de a cartografia si realiza harti pentru mai multe nivele ale locuinte, fiind astfel o solutie excelenta pentru cei care locuiesc la casa. In plus, puteti crea si zone interzise in care aparatul sa nu poata patrnde, trasand linii invizibile. Acest lucru este posibil gratie funcitei Wi-fi si a aplicatiei mobile.

In plus, aparatul integreaza baterie Li-ion de 5200 mAh ce atinge o autonomie de 180 de minute. De asemenea, trebuie sa stiti ca robotul poate trece peste obstacole cu inaltime de pana la 2 cm.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Roborock Q7 este un model modern ce ofera functii inteligente si performante pe masura asigurand o curatare eficienta a casei. Beneficiind de statie cu autocuratare sporeste confortul utilizatorului, iar cartografierea casei este realizata foarte bine. Este o solutie excelenta pentru cei care au casa cu mai multe niveluri caci are capacitatea de a realiza multiple harti pe care le poate memora. In plus, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

Review pe scurt: Roborock Q7

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aspirator si mop
  • Auto-curatare
  • Scanare mai multe niveluri ale locuintei
  • Autonomie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.