Viomi V2 Max este un model de robot de aspirare foarte rezonabil ca pret, ce poate deveni rapid ajutorul de nadejde pentru mentinerea mai usoara a curateniei in locuinta. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Aspiratorul robot Viomi V2 Max este prevazut cu o putere de aspirare de 2400 Pa, reusind sa faca fata oricarui tip de murdarie. Totodata, acesta asigura o autonomie de 180 de minute, putand acoperi cu o singura incarcare suprafete generoase.

Acesta are la baza sistemul de navigatie LIDAR care permite crearea unor harti precise ale locuintei si planificarea eficienta a traseelor de aspirare. Mai mult decat atat, robotul include si functia de spalare, ceea ce inseamna ca pe langa aspirarea murdariei va reusi sa curete eficient si podelele dure. Rezervorul de apa are o capacitate de 550 ml, in timp ce rezervorul de murdarie are o capacitate de 300 ml.

Mai mult decat atat, aparatul include si functia Wi-fi. Acest lucru inseamna ca veti putea controla aparatul direct de pe telefonul mobil, chiar si de la distanta. Ii veti putea verifica activitatea, dar si starea consumabilelor asigurandu-i astfel performante constante in timp.

Datorita inaltimii de doar 9.45 cm, aparatul poate patrunde si in zone greu accesibile, respectiv sub mobilier. Gratie senzorilor avansati, aparatul nu va interactiona cu obstacolele si nici nu va cadea de la inaltime, spre exemplu, pe scari. In plus, datorita rotilor suficient de mari, poate trece si peste praguri de pana la 2 cm.

Incarcarea completa a robotului dureaza 4 ore. In cazul in care acesta se descarca inainte sa isi fi terminat treaba, se va retrage automat la statia de andocare. Ulterior, dupa ce baterie se reincarca, acesta isi va relua activitatea si va termina curatenia.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot Viomi V2 Max este un model rezonabil ca pret, dar si neasteptat de eficient. Este un model care isi face treaba bine, iar aplicatia mobila Mi Home face ca procesul sa fie unul mult mai usor. Poate fi urmarit si controlat de pe telefon, fara sa fiti neaparat prezenti la domiciliu. Ofera o autonomie mare si creeaza trasee bine gandite, astfel ca reuseste sa acopere fara probleme suprafata pe care o are de curatat. Este un model ce vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Viomi V2 Max

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie spalare
  • Functie Wi-fi
  • Autonomie mare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *