Viomi V3 este un robot de aspirare accesibil ca pret ce reuseste sa mentina curatenia mai usor in locuinta. Reuseste sa scaneze locuinta, sa preia informatii si sa calculeze traseele optime pentru o curatare eficienta.

Robotul de aspirare Viomi V3 aspira eficient murdaria atat de pe suprafata podelelor dure, cat si a covoarelor. Are la baza laser LSD de navigare imbunatatit cu alogoritmul SLAM ce genereaza harta casei identificand cu exactitate structura fiecarei incaperi. Mai mult decat atat, ofera posibilitatea de a memora pana la cinci harti pentru fiecare etaj. In plus, puteti programa curatenia pe zile si ore.

Aparatul poate fi folosit atat pentru aspirarea casei, cat si pentru spalarea podelelor dure. Prin urmare, poate fi folosit si pe post de mop. In acest sens, dispune de trei nivele de control al sistemului de apa,  cu functie automata de blocare a rezervorului in timpul incarcarii.

Mai mult decat atat, robotul include si functia Wi-fi ce permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil. Astfel, veti putea seta robotul si de la distanta, il veti putea porni si ajusta procesul de aspirare. Aplicatia mobila MiHome va fi descarcata gratuit din Magazin Play sau App Store.

Senzorii anti-coliziune impiedica interactiunea robotului cu obstacolele din locuinta, piesele de mobilier sau peretii, iar senzorii anti-cadere nu permit acestuia sa cada de la inaltime sau chiar de pe scari. In plus, permite crearea unor bariere virtuale peste care aparatul nu va trece. Cu alte cuvinte, daca nu doriti sa ajunga intr-un anumit loc sau incapere, trebuie sa creati aceste bariere virtuale, iar dispozitivul nu va patrunde in zona respectiva.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Viomi V3 este o varianta de robot de aspirare care se descurca eficient reusind sa elimine murdaria si sa mentina podelele mai curate. Aplicatia mobila este foarte clara si ofera un meniu intuitiv, ceea ce o face usor de folosit. A reusit sa realizeze harta casei fara probleme, ulterior, cunoscand foarte bine traseele pe care le are de parcurs.  In ansamblu, poate fi o varianta de buget interesanta al carei raport calitate/pret este unul convenabil.

Review pe scurt: Viomi V3

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Wi-fi si control de pe telefon
  • Bariere virtuale
  • Functie de spalare

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.