0
(0)

Dreame D10 Plus este un aspirator robot extrem de practic in orice locuinta, unde va mentine mai usor curatenia. Dar pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva despre eficienta si performantele acestuia.

Aspiratorul robot Dreame D10 Plus poate aspira orice fel de suprafete de la podele dure pana la covoare sau mochete. Unul dintre principalele avantaje pe care le ofera se refera la sistemul de auto-golire a recipientului de praf. Totodata, beneficiaza de un design imbunatatit al periei rotative, ceea ce inseamna ca va putea aduna mai usor parul si blana provenita de la animalele de companie.

Aspirator robot Dreame D10 Plus review

La nivelul statiei de andocare, robotul dispune de rezervor cu functia de auto-golire care aspira murdaria din recipientul de praf dupa fiecare sesiune de curatenie. Acest rezervor ofera o capcaitate de 2.5 litri, astfel ca va necesita curatat la cel putin 45 de zile. Dureaza doar 10 secunde sa il goliti, iar si mai interesant este ca puteti regla frecventa de golire prin intermediul aplicatiei mobile.

Totodata, robotul are o putere maxima de aspirare de 4000 Pa ce reuseste sa capteze foarte bine murdaria, firimiturile, praful si parul de la animale. Mai mult decat atat, include patru niveluri de aspirare, fiecare dintre ele functionand intr-o situatie diferita.

Mai mult decat atat, robotul Dreame D10 Plus este echipat si cu mop din fibra densa care va ajuta sa curatati rapid petele si murdaria de pe podea. Rezervorul de apa are o capcaitate de 145 litir, iar robotul va permite sa il reglati pe trei niveluri. Astfel, veti putea ajusta cantitatea de apa in functie de gradul de murdarie, iar acest lucru poate fi realizat prin intermediul aplicatiei mobile.

Datorita sistemului inteligent de navigare LiDAR cu algoritm SLAM avansat, va scana rapid locuinta si va realiza o cartografiere foarte precisa. In plus, poate crea harta pentru maxim trei etaje si va permite sa gestionati curatarea camerelor.

Ajungand la o autonomie de 180 de minute cu o singura incarcare, robotul este excelent pentru suprafete de pana la 270 mp. Mai mult decat atat, robotul include senzori inteligenti care vor preveni interctiunea cu obstacolele din locuinta inclusiv pereti si mobila, precum si caderea in gol, cum ar fi cea de pe scari.

Aparatul vine la pachet cu statia de incarcare/golire, perie de curatat, cablu de alimentare, rezervor de apa, laveta pentru mop, perie laterala, doi saci de praf si manual de utilizare.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Dreame D10 Plus este un model interesant ce reuseste sa intretina curatenia usor oferind performante bune. Aspira bine atat podelele dure, cat si covoarele, este usor de controlat de pe telefon, functia Wi-fi fiind un avantaj important pentru acest model. De asemenea, se orienteaza bine in spatiu si ii puteti urmari activitatea in timp real. Totodata, acesta vine la pachet cu un raport calitate/pret bun. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Dreame D10 Plus

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie mop
  • Sistem de auto-curatare
  • Functie Wi-fi
  • Putere de aspirare buna

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *