Aspiratorul robot Roborock S7 Pro Ultra este un model ultra-performant ce presupune un mod de functionare complet automatizat ceea ce sporeste considerabil confortul utilizatorul. Acesta integreaza cele mai noi sisteme si tehnologii la ora actuala, imbunatatind performantele pentru o eficienta crescuta. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta mai multe informatii utile.

Robotul de aspirare Roborock S7 Pro Ultra este excelent atat pentru aspirarea suprafetelor dure, cat si a covoarelor sau mochetelor. Am putea spune ca modelul in discutie reprezinta un succesor complet al lui Roborock S7, in plus, venind la pachet cu noi statii integrate, complet automate si o putere de aspirare mai buna – dublu fara de modelul precedent.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei variante de robot se refera la statia de golire inteligenta care permite golirea recipientului de praf dp fiecare aspirare, dar si umplerea automata a rezervorului de apa atunci cand spalati podelele dure.

Robotul Roborock S7 Pro Ultra este prevazut cu o putere de aspirare foarte buna, de 5100 Pa, dar si de o viteza de incarcare mai mare cu 30%. Totodata, permite crearea de pereti virtuali si zone interzise direct in aplicatie, pentru a nu patrunde acolo unde nu v-ati dori. De asemenea, stocheaza pana la patru harti simultan in format 3D si permite personalizarea sesiunii de curatenie. Puteti controla dispozitivul foarte usor descarcand gratuit aplicatia Roborock. In acest fel, puteti monitoriza in permanenta activitatea aparatului, puteti verifica starea consumabilelor, iar dispozitivul isi va putea face treaba fara probleme chiar si atunci cand nu sunteti prezenti fizic la domiciliu.

Mai mult decat atat, acesta include statie de auto-drenare care curata automat mopul cu 600 de cicluri de spalare pe minut, apoi il ridica cu 5 mm spre exterior pentru a se usca natural. In acest fel, impiedica aparitia mirosurilor si dezvoltarea bacteriilor. In plus, statia de poate curata automat, ceea ce trebuie sa faceti este doar sa curatati regulat filtrele.

Statia de andocare include cos pentru aspirarea murdariei cu sarci de praf de 2.5 litri si rezervor pentru alimentarea cu apa de 3 litri, respectiv rezervor pentru aspirarea apei murdare de 2.5 litri. Autonomia generoasa ii permite sa acopere o suprafata de pana la 300 de mp.

Un alt aspect interesant ce merita mentionat este faptul ca functia de spalare este destinata suprafetelor dure. Prin urmare, in momentul in care aparatul detecteaza un covor, va ridica mopul automat prevenind astfel udarea covoarelor si mochetelor.

Rezervorul de praf de la nivelul robotului are o capacitate de 400 de ml, iar cel de apa de 200 de ml. Autonomia bateriei ajunge la 180 de minute cu o singura incarcare. Necesita mai putin de patru ore pentru o incarcare completa.

Robotul vine la pachet cu toate cele necesare ce include baza de andocare, sac de praf de unica folosinta, cablul de alimentare, dock-ul si manualul de instructiuni.

Aspirator robot S7 Pro Ultra, Roborock review

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Aspiratorul robot Roborock S7 Pro Ultra este o adevarata inovatie in materie de roboti de aspirare, ce include toate tehnologiile disponibile pe piata la ora actuala. Totodata, ofera o putere de aspirare foarte buna si reuseste sa configureze harta casei excelent. Permite personalizarea sedintei de curatenie direct de pe telefon, iar aplicatia mobila este simplu de folosit. Are si alerte vocale care va anunta ce urmeaza sa faca: inceperea curateniei sau finalizarea acesteia, daca merge la statia de andocare sa curete mopul, daca are nevoei de incarcare si asa mai departe. In plus, ofera posibilitatea de a il seta in mai multe limbi. Dock-ul inteligent reprezinta un avantaj important ce face automatizeaza complet activitatea aparatului. Consider ca isi merita banii, iar raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Roborock S7 Pro Ultra

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Dock inteligent
  • Poate stoca pana la 4 harti 3D
  • Putere de aspirare imbunatatita
  • Wi-fi si control de pe telefon

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *