0
(0)

iRobot Roomba s9+ (s9558) este un robot aspirator dotat cu functii si tehnologii avansate care va ajuta sa mentineti curatenia mai usor in locuinta. Reuseste sa optimizeze cu succes intreg procesul, iar acest lucru se datoreaza si enzorilor din dotare. Daca este o optiune inspirata si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Robotul aspirator iRobot Roomba s9+ (s9558) face fata cu succes atat murdariei de pe podelele dure, cat si din covoare sau mochete. Acesta are la baza o tehnologie inovativa princ are reuseste sa navigheze mai eficient in intreaga casa asigurand o buna curatare inclusiv in colturi.

Tehnologia Perfect Edge ce are la baza senzori avansati optimizeaza curatarea in colturi si de-a lungul marginilor, in timp ce sistemul de curatare in trei etape ridica, slabeste si elimina eficient murdaria de pe podele. Datorita tehnologiei Wi-fi, puteti controla si monitoriza robotul direct de pe telefon. Astfel, veti putea vedea care sunt incaperile unde a curatat murdaria, in ce locuri trebuie sa mai ajunga, dar si starea consumabilelor. Mai mult decat atat, puteti crea si zone interzise in care robotul sa  nu poata patrunde.

Puteti folosi robotul iRobot Roomba s9+ (s9558) pentru a aspira doar zonele in care exista multa murdarie, cum ar fi zona de sub masa. Pentru aceasta veti folosi tot aplicatia mobila iRobot Home sau asistentul vocal Google ori Alexa.

Partea si mai interesanta este ca recipientul de colectare este golit automat datorita containerului de eliminare automata a murdariei Clean Base. Astfel, nu va mai trebui sa va ocupati voi nici de acest aspect, ci dupa fiecare aspirare, recipientul va fi golit automat. Voi va trebui sa goliti containerul la 2-3 luni.

Cu sistemul de navigare vSLAM, robotul iRobot Roomba s9+ (s9558) realizeaza harta intregii locuinte, permitandu-va sa o personalizati. Astfel, va reusi sa optimizeze traseele de aspirare si sa isi imbunatateasca performantele. Datorita senzorilor anti-cadere, robotul nu va cadea de inaltime, iar gratie senzorilor anti-coliziune va reusi sa evite obstacolele.

Robotul vine la pachet cu un container de eliminare automata a murdariei Clean base, incarcator, doi saci pentru Clean Base, extra filtru si perie de colturi extra.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

iRobot Roomba s9+ (s9558) este un robot de aspirare performant, care reuseste sa asigure o buna curatenie optimizand excelent intreaga activitate. Aparatul poate memora pana la 10 harti simultan, ceea ce inseamna ca este o alegere excelenta si pentru cei care locuiesc la casa, pe mai multe niveluri. Sistemul de golire automata este ingenios si va scapa de o grija in plus, ceea ce ii ofera dispozitivului o autonomie si mai mare. Este, cu siguranta, unul dintre cei mai performanti roboti de aspirare de pe piata care nu o sa va dezamageasca.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba s9+ (s9558)

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Golire automata gunoi
  • Wi-fi si control de pe aplicatia mobila
  • Senzori scari, Bariere virtuale
  • Curatare eficienta si in zone mai dificile
  • Memoreaza pana la 10 harti

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *