Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH este un ajutor de nadejde in orice locuinta, mai ales acolo unde timpul reprezinta o resursa valoroasa sau in casele unde exista copii mici ori animale de companie. Reuseste sa intretina foarte bine curatenia, fiind destul de independent din punct de vedere functional. Cu alte cuvinte, voi va trebui doar sa il programati, iar robotul se va ocupa de restul.

Robotul de aspirare Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH reuseste sa faca fata cu brio oricarui tip de podea dura, cat si covoarelor cu peri medii sau mochetelor. Ofera o autonomie destul de mare, de 100 de minute, ceea ce il face potrivit atat pentru un apartament, cat si pentru o casa. Murdaria este colectata intr-un recipient cu o capacitate de 0.25 litri, suficienta pentru a nu fi nevoie sa intrerupeti sesiunea de aspirare pentru a il goli. Personal, recomand ca acest recipient sa fie golit dupa fiecare sesiune de aspirare.
Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH recipient

Aparatul are la baza 4 functii de aspirare pe care le veti adapta in functie de situatie:

  1. Aleatoriu
  2. Margine
  3. Precis
  4. Aleatoriu+

Functiile aleatoriu presupun curatarea intregii suprafete a locuintei, in timp ce functia margine vizeaza insistarea pe zone precum marginea peretilor, a mobilei etc, iar functia precis presupune curatarea doar a unui anumit loc.

Aparatul poate fi programat zilnic pentru a face curatenie in locuinta chiar si in abesenta voastra de la domiciliu. In plus, vine insotit si de o telecomanda astfel ca atunci cand esti acasa si stai comod pe canapea nu va mai trebui sa te deplasezi pana la el, ci il poti porni cu ajutorul telecomenzii din dotare. Periile rotative au rolul de a curata foarte bine murdaria chiar si din covor, in timp ce periile laterale indeparteaza eficient firele de par, particulele fine de praf si asa mai departe. La final, dupa ce a terminat treaba, robotul se retrage singur la statia de andocare. Iar pentru ca este prevazut cu senzori anti-coliziune, aparatul nu va interactiona cu mobila, pereti si alte obstacole, ci le va evita.
Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH perii

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este chiar cel mai silentios model pe care l-am testat, inregistrand 70 dB. Si totusi nu este un aparat foarte galagios, ba chiar as spune mai silentios decat un aspirator clasic.

Fiindca este destul de mic masurand 33.5 cm latime si 9.6 cm inaltime, se strecoasa usor pe sub mobila, in spatii mai restranse si asa mai departe si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH este un model de robot de aspirare avantajos, ce vine la pachet cu un pret decent comparativ cu alte branduri si care isi face treaba in parametrii optimi. Mi-a placut cum aspira, in general, podelele si chiar si covoarele, iar ceea ce apreciez foarte mult si nu am intalnit la prea multi roboti a fost telecomanda din dotare. In opinia mea, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Rowenta Smart Force Extreme RR7126WH

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Telecomanda
  • Senzori anti-coliziune
  • Autonomie buna
  • Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.