Dreame L10s este un robot de aspirare ce integreaza si functia mop care va aspira si spala simultan podelele. Totodata, vine la pachet cu o serie de sisteme si tehnologii inteligente despre care vom discuta imediat pe larg.

Robotul de aspirare Dreame L10s prezinta o putere de aspirare de 5300 Pa, reusind sa aspire eficient orice fel de podele dure, precum si covoare cu peri medii. Totodata, acesta poate detecta automat covoarele din casa, crescand puterea de aspirare pe suprafata lor. Pe de alta parte, atunci cand este activata functia mop si va intalni in cale covoare, va ridica mopul, caci functia de spalare va fi utilizata exclusiv pe suprafata podelelor dure.

Aparatul are la baza tehnologia AI care consta intr-o camera RGB si o lumina structurata 3D ce va scana toate obstacolele din locuinta si va crea trasee de aspirare optimizate. In acest fel, va reusi sa aspire eficient intreaga locuinta.

Sistemul de golire automata este o adevarata inovatie. Astfel, dupa fiecare aspirare, recipientul de murdarie de la nivelul aparatului va fi golit si aspirat in rezervorul de la nivelul statiei de incarcare, ce include un sac de praf de 3 litri.

Mopurile rotative duble se rotesc la 180 RPM sub presiune ferma pentru a indeparta foarte bine murdaria de pe podea. Mai mult decat atat, mopul este curatat automat fiind scufundat in apa si invartit cu mare viteza pentru eliminarea optima a murdariei. Dupa curatare, acesta va fi uscat cu aer fierbinte in cel putin doua ore, pentru a preveni dezvoltarea mirosurilor, mucegaiului si bacteriilor.

Dreame L10s Ultra review

Gratie functiei Wi-fi si a aplicatiei mobile, puteti personaliza curatenia in casa. Astfel, veti avea posibilitatea sa ajustati nivelurile de apa si de aspirare pentru a optimiza curatenia. De asemenea, ii puteti monitoriza in timp real activitatea si veti putea verifica si starea consumabilelor pentru a sti cand trebuie inlocuite.

Robotul vine la pachet cu statia de baza, perie de curatare, doua mopuri pad, doua suporturi pentru mop, o perie laterala, un sac de colectare, cablul de alimentare, solutie pentru curatarea podelei si manual cu instructiuni.

Dimensiunile aparatului sunt de 35 cm diametru si 9.7 cm inaltime, avand o greutate de 3.7 kg.

Dreame L10s Ultra pareri

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul de aspirare Dreame L10s este un aparat performant si eficient care poate mentine fara probleme curatenia in locuinta. Ofera o putere de aspirare buna, curata excelent podelele dure si este usor de controlat chiar si de pe telefonul mobil. Este un dispozitiv inteligent cu senzori si tehnologii avansate al carui raport calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Dreame L10s Ultra

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere de aspirare buna
  • Functie de spalare
  • Statie de colectare inteligenta
  • Senzori avansati

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.