0
(0)

iRobot Roomba i7 (i7156) este un robot aspirator performant, dotat cu tehnologii ingenioase care va vor ajuta sa mentineti curatenia in locuinta mai usor, fara efort. Ofera o aspirare optimizata si poate fi folosit si pentru locuintele cu mai  multe nivele, memorand harta casei.

Robotul aspirator iRobot Roomba i7 (i7156) poate fi folosit pentru aspirarea eficienta atat a podelelor dure, cat si a covoarelor. Face fata cu succes chiar si locuintelor unde exista anomale de companie.

Aparatul are capacitatea de a realiza harta casei, iar tehnologia Imprint Smart Mapping permite controlarea camerelor care doriti sa fie aspirate. De asemenea, puteti programa aparatul pentru a incepe curatenia la o anumita ora. Poate fi setat pentru a nu patrunde in anumite zone sau sa nu atinga anumite obiecte. Pentru aceasta va trebui sa utilizati functia Keep Out Zones. Mai  mult decat atat, puteti folosi robotul pentru a aspira doar local, anumite zone.

Datorita periilor duble de caiuciu cu caneluri puteti curata eficient orice fel de murdarie, dar si praful de pe podea sau parul provenit de la animalele de companie. De asemenea, dispune de perie speciala de curatare a marginilor si a colturilor, avand grija in detaliu de acestea.

iRobot Roomba i7 (i7156) invata obiceiurile de curatenie pentru a oferi programe personalizate, in timp ce dispozitivele compatibile Google Assistant si Alexa permmite inceperea curateniei doar cu sunetul vocii. In plus, aparatul va sugera chiar si aspirarea suplimentara in perioadele in care este mult praf, polen, par de la animalele de companie pe podea.

In cazul in care bateria se descarca in timpul aspirarii, aparatul se va intoarce singur la statia de andocare. Dupa ce bateria s-a incarcat, va reveni in punctul in care ramasese si isi va relua activitatea.

Aparatul vine la pachet cu statia de andocare, cablul de incarcare, bariera virutiala Dual Mode cu doua baterii incluse tip AA, filtru suplimentar si perie laterala suplimentara.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Robotul aspirator iRobot Roomba i7 (i7156) este un model foarte bine proiectat care gratie tehnologiilor implementate reuseste sa realizeze o harta a casei detaliata si sa acopere eficient toate zonele pe care le are de curatat. De asemenea, aplicatia mobila este usor de folosit, permite controlarea excelenta a dispozitivului si ofera informatii utile in timp real. Este de un real folos in orice locuinta, fie ca locuiti la bloc sau la casa, iar raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: iRobot Roomba i7 (i7156)

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Wi-fi
  • Mapare precisa a casei
  • Putere de aspirare buna
  • Bariere virtuale

Contra

  • Nu au fost identificate

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *